TDP4 Team Battle Online

Alternative navne: TDP4 Team Battle Online

TDP4: Team Battle Online - en gratis browser-baseret multiplayer dynamisk shooter. Spillet er et klassisk shooter gameplay, der kræver spillere til at samles til fælles opgaver. Deltagerne mødes i grand kampe i blodige kampe og forsøge med alle midler at vinde en eftertragtet sejr. Hurtig respons, mod, aktivitet og effekt af våben er afgørende for at hjælpe holdet at nå sine mål. I almindelighed, TDP 4: Team Battle spillet er i stand til at opfylde behovene hos en bruger, som har så mange som tre forskellige modes: single, team, og søgen. Oplev alt det bedste og føle adrenalinen stiger hver gang blod i forventning om nye farer! Come on! Tro at du er i stand til at blive den bedste af de bedste!

TDP 4: Team Battle registrering indebærer indgåelse den tilsvarende række følgende oplysninger: email adresse, password, valg af server. Derefter skal du trykke på knappen "Play Now" og transporteres ind i en verden fyldt med uforglemmelige oplevelser. Glade for, at leg TDP 4: Team Battle er tilgængelig for alle interesserede. Systemkrav er ikke bange for deres tårnhøje, så du kan nyde gameplay og bruge en computer gennemsnitlig konfiguration. De vigtigste ting - for at oprette forbindelse til internettet, og, selvfølgelig, en moderne browser.

Start TDP 4: Team Battle spille, bør du helt sikkert prøve alle sine tilstande. Så tilbyder vi

- "Deadly Game" (en mod alle, skal du kæmpe på alle sider)

- "Dødsensfarligt spil Team" (findes til at spille i blåt og rødt hold - valget er dit)

- "Capture i." (Dit hold får point med koordinater af fjendens flag og bør forsøge at få fat i dem).

Tilstedeværelsen af ​​tre typer af slag gør gameplayet endnu mere spændende, fordi så snart man kan kede sig uden problemer gå til en anden. Så hvorfor vansmægter keder i din fritid, hvis du har en chance, så rig at bruge deres tid?

Spil TDP 4 giver dig mulighed for at tjene ressourcer til at få erfaring og mønter hamstre Points hold og konstant pumpe din helt. Det skal siges om medaljerne, tjener, at selvom svært, men ganske reel. Men for hver medalje givet yderligere noter. Du kan også forbedre våben, hvilket gør det mere kraftfulde og virkelig dødbringende. I øvrigt er der en speciel butik, hvor du kan vælge, hvad du vil, bare for at have midler til at betale for deres lyster. Desuden arsenal af våben i spillet er ganske forskellige. Du vil være i stand til at drage fordel af en meget multimode våben. Så køber køligt gear og vise hadede fjender hvad du kan gøre! Af den måde, vil rivaler være som computer-genererede karakterer og rigtige spillere.

Desuden er de nye niveauer præsenteret med mulighed for at erhverve nyttige ting tidligere utilgængelige, så du stadig kan forbedre parametre såsom nøjagtighed, forsvar, sundhed, eksplosivitet, magt, lykke, etc. Tja, hvis du til sidst besluttede at mobilisere støtte fra sine allierede, er velkomne til at slutte sig til klanen. Samarbejde med andre nick udvide viften af ​​dine muligheder. Der er meget at gøre, men ville du have tid til at være opmærksom på den mangesidede gameplay - og alting går så godt som muligt!

Rating-system i TDP 4: Team Battle online vil ikke lade dig slappe af. Ånd konkurrence kun vil gavne! Hvem ønsker ikke at vinde mesterskabet? Spild ikke tiden forgæves samme! Din vej til berømmelse Du kan starte nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags