TERA Online

Alternative navne: TERA Online

TERA online - fantastisk multiplayer rollespil klient. På internettet Projektet blev påbegyndt gennem indsatsen fra de to selskaber. Skaberen virker Bluehole Studio, og forlaget - NHN Corporation. Engangsgebyr giver TERA downloade og fordybe sig i den malstrøm af spændende eventyr. Du vil rejse rundt i verden, blev født på ligene af Arun og Bolde - to sovende Titans. Starting at stifte bekendtskab med Abroberiey du finde dig selv omkring de enorme vidder, der består af to kontinenter og mange små øer. Alle steder varierer meget mellem sig selv og skjuler utrolige overraskelser. Selv om det er helt åben verden og kærester vandre gennem uudforskede områder vil holde dig travlt! Horrible monstre, der vil mødes på din vej skal hensynsløst ødelagt, og de arbejdspladser, der vil blive vist som forekomsten af ​​en situation skal udføres perfekt. Under gameplay udvikler karakter og bliver stærkere. Hver dag vil du blive mere sikker på deres egne evner, og deltage i endeløse kampe er blot en glæde. Kampsystemet - en af ​​de stærke sider af spillet. I øvrigt en spiller er i stand til at modstå en hel skare af fjender, vigtigst erhverve de nødvendige kompetencer. I den nærmeste kampe har brug for at kunne vælge retningen af ​​effekt og lang mesterlige mål. Det er ikke alle fordelene ved projektet og evaluere alt det sjove, du kan chips, når du begynder at spille TERA.

Når købe og installere spillet klient på en pc vil være i stand til at nyde sin dynamik, tvetydighed og skønhed. Bemærk listen over minimumskravene til gameplayet: CPU P4 2,5 MHz, grafikkort ATI Radeon 9600 eller NVidia GeForce 6600 (128 MB hukommelse og 2. 0 shaders) DirectX 9-kompatibelt. 0C; 20 GB ledig plads på harddisken og 1 GB RAM. Hvis disse parametre er normale, med installationen af ​​spillet ikke noget problem.

Således ønskede legetøj på din computer, og du er lige begyndt at spille TERA. Hvor skal man begynde? Først, er du nødt til at gå gennem prologen, hvor du vil styre din karakter level 20. Det hjælper til at forstå, om du kan lide den valgte klasse. Men efter at du begynde at pumpe fra bunden. Andet, når der tilhører afgøre klasse (der er syv tilgængelige klasser) skal begynde at gennemføre de mange quests, der er opdelt i hoved-og side. Historien i spillet én for alle racer. Plottet vil føre dig fremad, og med det, landskabet konstant ændrer sig. Takket grafikmotor Unreal Engine 3mir ser live og derfor attraktiv for elskere af sort. Hver race har sine egne kendetegn, men alle indbyggere i det fantastiske univers i fælles - kampen mod den ydre fjende. Du skal bare ligesom resten af ​​jer vil kæmpe mod det onde, forsøger at rydde jord fra onde ånder.

Spil TERA gør det muligt at angribe andre spillere. Men helt ærligt, det er egentlig ikke nødvendigt. Signifikant fordel i dette, men vrede andres brugere, der ønsker at hævne en kammerat - det nemt. Der er også en mulighed indrejse i orden. Som en del af ordenen, kan du deltage i de store krige. Sådanne kampe forekomme standard - væg til væg. Du skal selv afgøre, om du har brug for support, eller du selv er lettere og mere behageligt at udforske det omkringliggende område og til at klare problemerne. Af den måde, er der noget, der ikke har råd til alene. Dette fangekælder. Men hvis du fundamentalt ensom, fordi ingen er der ikke grund til at blande sig. Åh, og det sker, at du bare ikke kan undvære hjælp. For eksempel, læge-tjenester, før eller senere får brug for hver spiller.

TERA spil vil give en masse mindeværdige øjeblikke. Indtil du når det maksimale niveau, ikke bare komme ind i stressende situationer, der kræver beslutsom og modig handling. For at opsummere, der er designet kampsystem, grafik i høj kvalitet, balance klasser, brugervenlig grænseflade, indstilling prisværdigt spillet interessant Dungey - alt dette og mere vil glæde dig hele gameplay. Så du skal ikke blive afskrækket, og hurtigt slutte sig til gaming community! Må alle dine drømme!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags