Terminator Genisys: Future War

Alternative navne: Terminator Genesis

Game Terminator Genisys: Fremtidig krig mod Android teknologisk vanvid.

Med udgivelsen af ​​første del af filmen"Terminator"blev drengene forelsket i hovedpersonen, der spillede A. Schwarzenegger. Og den romantiske note gennem historien forlod heller ikke det kvindelige publikum ligeglade. Fordi det er helt naturligt og forventet udseendet af spil som Terminator Genesys: Future War on Android. Forfatteren af ​​denne MMO-strategi er firmaet Plarium, på grund af hvilket der er en række andre populære spil til mobiltelefoner og tabletter. Udgivelsen af ​​spilproduktet fandt sted i maj 2017. , og i løbet af året er Terminator Genesys: Future War blevet downloadet mere end en million spillere.

I det udfolder begivenheder, der fortsætter temaet for filmen"Terminator: Genesis." Konfrontationen mellem maskiner og mennesker flammer alvorligt, og slutningen af ​​denne krig er ikke synlig. Verden ændrer sig, og ikke til det bedre, men der er mennesker der forsøger at rette op på det. Hver ny deltager skal træffe et skæbnesværdigt valg for at slutte sig til modstanden og forene folkets kræfter eller hjælpe kerne og kamp på siden af ​​robotterne.

Hvad er essensen af ​​spillet?

Takket være de unikke teknologier, der implementeres af udviklere i koden, kan du downloade Terminator Genesys: Future War på din computer. Dette vil gøre det muligt i en mere ambitiøs form at nyde udfoldelse af begivenheder, smuk grafik, synspunkter og specielle effekter. Andre funktioner inkluderer:

  • Frit indhold med elementer til shopping for rigtige penge. Denne funktion er let at slukke i indstillingerne og gøre fremskridt på egen hånd.
  • Du kan kæmpe alene, men det er meget mere effektivt, hvis du går med i klanen. Sammen vil du hurtigt opnå positive resultater.
  • I PvE mode, kæmp med fjenden og fange hans territorium og ressourcer.
  • For hver succesfuld operation, få priser og andre insignier.

Game Terminator Genesys: Future War sætter spillere i en stram ramme, når du skal handle hurtigt, afgørende, men bevidst. Maskiner virker bare dumme, de er faktisk underlagt en klar logik, og de er vanskelige at bedrage. Ligesom menneskeheden forener de sig ind i en koalition for at handle sammen med en styrke. Hvis du beslutter dig for at spille for dem, skal Skynet hjælpe det kunstige intellekt, genvinde sin tidligere storhed og genoprette den ødelagte centrale kerne. Hvis alt går ud, vil denne gang ikke blive overlevet, og deres små kræfter vil blive fejet væk fra jordens overflade, der giver plads til mekanismernes strenge vilje.

Terminator Genesys: Future War-spil på Android giver mulighed for en alternativ historie når spilleren tager den modsatte position, der fører modstandsgruppen. Kun under ledelse af en stærk leder er der en chance for at forhindre robuste planer for robotter, der er gået til et perfekt nyt udviklingsstadium. Nu er det ikke bare maskiner med den foreskrevne software kode, men et rigtigt sind, der er i stand til at tænke, træffe beslutninger selvstændigt og udvikle sig. Han vandrer rundt om nettet, kan give og tage ordrer på afstand, og også ændre stållegemer, hvilket er endnu mere farligt. Den vigtigste opgave, som spillet Terminator genesis sætter for spillerne at fange Time Machine. Dette er den vigtigste placering i den centrale del af enhver Dimension.

En anden god nyhed til fans af den biografiske version i spilverdenen er adgang til karakteren af ​​Schwarzenegger, en T-800 robot, der kan lede din hær. Hans image imødekommer også nybegyndere og hjælper dem med at tilpasse, gennemføre en rundvisning og briefing om ledelsen, så start træning bliver til et spændende eventyr.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags