Terminator Salvation

Alternative navne: Terminator Salvation

Frelse ... og beskytte menneskeheden ... Og han vil blive besejret Skynet robotter ... Men de, der overværede den eponyme del af "Terminator" (4. «Terminator Salvation") i løbet af historien, og som ikke se & ndash og jeg tror, ​​også. Så online spil Terminator Salvation selv er blevet sådan en prolog til denne del. Skaberne sat på Terminator Salvation online særlig mission - at tale om det uundgåelige i en større krig med opsigelsen og dens konsekvenser (godt, det er tanken om en sådan). Som for selve spillet. Terminator Salvation Spil Online - MMO shooter tredje person, hvor du vil opleve alle de vanskeligheder disse hårde tider (hvis spillet for de mennesker, selvfølgelig). Efter alt, bliver folk fremmede for deres egen planet. Nuklear eksplosion ødelagde alle levende ting, og ingen var at blive efterladt. Også her riget til Skynet og hver tobenet med hjerte - en dødsdom. Men en gruppe af frivillige, ledet af John Connor forsøger at ændre det. Vil de i det mindste noget? Spil til slutningen, du lærer.

Og til at begynde med, selvfølgelig, du vil kontrollere i spillet Terminator Salvation. Her vil du straks beslutte, hvem de skal spille - for mennesker eller robotter. Du skal indtaste brugernavn, bekræftelse adgangskode, e-mail-adresse og bekræftelseskode. Tilbyd at specificere landet, men skulle det? Registrering giver mulighed for Terminator Salvation straks vælge en pic, selvom valget er ikke særlig - 8 mænd og 8 skaynetovskih ansigter. Næste tage brugerens regler og dette i Terminator Salvation Online tilmelding ender.

Jeg synes det er så klart, hvor mange fraktioner i dette spil. Hvis du beslutter dig for at spille i Terminator Salvation for skaynetovskih terminatorer, præsenterede de tre typer:

- Tobenet cyborgs med store kanoner,

- Krabbe-lignende firbenede edderkopper,

- Små balloner - nasty flyvende spioner.

I rækken af ​​militsen er der ingen adskillelse, alle trofaste følgesvende John Connor, klar til at udføre redningsaktionen. Af den måde, om dette. Behov for at redde en gruppe af mennesker, der er fanget bag fjendens linjer. De ikke synes meget, men "hver livet - stor værdi," Mr. John vil fortælle dig og give deres bør ikke være en skam for sådan en sag.

Ligesom mange andre skydespil, du begynder at spille spillet online Terminator Salvation med kun én shotgun. Men efter et par runder og granater bazookaer allerede i arsenal, og kan du betale et besøg i butikken.

Hvad er interessant i Terminator Salvation spille for begyndere er det klart - skyde masser, erfaring gevinst. Men for erfarne shuteristov der er noget at gøre i spillet er der elementer af strategi, et system af rækker og andre fristende chips. Udover, du er ansvarlig her - lidt ligesom jer og køre, men altid dit skud - dødbringende laurbær og kun dig. Kort sagt, for at underholde dit selvværd kan være nok.

Sagde, at Terminator Salvation spil online uden intriger ... så det er et åbent spørgsmål. Har du quests, forventer yderligere baser fra Skynet, skjuler eller forsøger at bryde igennem denne øde terminator panser - til enhver tid er der en chance for, at noget vil gå galt. Og hvad det ikke intriger?

På trods af den enkelhed og ligefremhed af genren metoder til bekæmpelse af robotter, støjfrit grafik og knaphed af ødelagte bylandskaber i Los Angeles for at spille spillet Terminator Salvation online ikke mindre spændende end nogen anden shooter genre af "Skjul og skyde." Desuden, skaberne af Toy generøst mættede fortælle hendes ruller, dialoger, spektakulære iscenesatte scener og tematisk musik. Så at komplekset ser meget værdig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags