Terra militaris

Alternative navne: Terra militaris

Terra militaris online - fantastisk multiplayer spil MMORTS historiske emner. Snail Game - spiludviklere - har foretaget i dit projekt alt det bedste browser-lignende iboende razvlekalovki. Alle de kvaliteter, der tiltrækker folk, fordi verden mesterværker, organisk sammenflettet her. Spillets verden er ikke bare udvikler sig dynamisk, det bogstaveligt fosser uforglemmelige begivenheder. Du behøver kun at vælge deres egen udviklingsvej og erobre en efter en alle de fire tidsaldre. Efter at have begyndt at spille spillet Terra militaris online, vil du bygge din egen by, førte tropperne engageret i udvinding af ressourcer til at søge en diplomatisk tilgang til de omkringliggende Herrer, organisere gode tilbud, forskningsteknologier, til at udføre de mest spændende opgaver. Må ikke være bange for at udfordre generende mobs og desperat for at andre spillere. Bevis at du er en formidabel modstander, der stopper ikke ved noget!

For at deltage i spændende episoder brug Terra militaris registrering. Det tager kun et øjeblik. Desuden så ikke behøver at vente på spil downloads. Deltag i spillet Terra militaris - fylder et par områder, hvor at indtaste følgende oplysninger: brugernavn, email-adresse, adgangskode. Tick, at du fortsætter med at tage for hende, og du kan vende tilbage til enhver tid til at fortsætte gameplay. Vær sikker på at sammenligne konfiguration af pc'en med følgende minimum systemkrav liste:

- Styresystem Windows 2000/XP,

- En Pentium 3 700MHz,

- Video GeForce 32MB,

- RAM 256 MB,

- Harddisk 100MB.

Unødvendige problemer ingen har bragt sjovt, så glem ikke at justere de ønskede indstillinger. Alt dette plus en internetforbindelse på mindst 56k modem (bedre ADSL / kabel), og du vil opdage en påfaldende smuk verden med en svimlende eventyr.

I starten, vil du møde en lærer. Han vil fortælle dig, hvordan du spiller Terra militaris at lykkes. Hvilken civilisation vælger din private affære, men på trods af det faktum, hvor selv, ingen har ret til at vælge en legitim chance for at vinde verdensherredømmet. Når byen vil blive udviklet til et vist niveau, kan du godt krænke en andens besiddelse med henblik på at øge ikke blot deres område, men også for at konsolidere magten.

Online spil Terra militaris tilbyder at blive bosat i et af de lande som Egypten, Kina, Persien, Rom. Præcis, hvor du ønsker at være, og du vil blive tildelt et stykke jord. Må ikke bekymre dig, der er nødt til at starte med nogle primitive stammefolk bosættelser i fremtiden vil du være i stand til at opbygge et sæt af bygninger og sikre, at nondescript første by i sidste ende forvandlet til en enorm indflydelsesrig imperium.

Som for byggeri, så det sker på to niveauer af kort. Ved første du har brug for at administrere dine oprejst objekter, struktur, hvor du vil sætte ressourcer til soldater og arbejdere faciliteter til at træne hæren. Derudover vil der også være et værtshus, der er nødvendige for at ansætte helte og markedet for handel med de omkringliggende spillere. Det andet kort er givet til producerende miner, stenbrud, landbrug og andre nyttige faciliteter. Betyder det producere en ressource udvinding, og åh, hvordan de ønsker at komme videre!

For hver spiller det drejer sig tid til at forlade på et verdenskort og sprede deres vinger. Du venter på blodige kampe alene eller i et team, og køre-ins med NPC opgør med rigtige spillere. Må ikke være bange for at komme ind i kampen arena eller udfordringen med en fremmed civilisation, skabe alliancer eller midlertidige sammenslutninger hære til at øge chancerne for succes. Pas på pålidelige forskud helte, førte et detachement af tapre krigere, på anstændigt gear, en passende militær træning hver deltager. Husk, at målet for den øverstbefalende ikke kun administrere andre folks handlinger, men også den mest tid til tid til at tage sværdet op og styrter ind i den tykke ting.

Spil Terra militaris belønner enhver indsats fra periodisering af erfaring. Din berømmelse stiger hele tiden, og så du bevæger dig fra periode til periode. Kast dig ud i direkte ansvar og tage quests tronsal - bidrager alle til nivellering.

Terra militaris online skabt for at give dig nydelse! Spild ikke din tid forgæves og se på første hånd! Lad formue aldrig vender væk fra dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags