The Incredible Adventures of Van Helsing

Alternative navne: The Incredible Adventures of Van Helsing

Spil Van Helsing. Ny historie er en computer-rollespil, der er designet i stil med hack og skråstreg.

Begivenheder i spil udviklet i det nittende århundrede, i den fiktive by. Hovedpersonen er Van Helsing, vampyr jæger. Hovedpersonen vil kæmpe med sin kammerat Catherine mod disse forfærdelige skabninger.

Katerina - et spøgelse, der altid ledsager helten, til minde om sin far og taknemmelighed for frelse. Det har sine egne kendetegn og våben.

Før du begynder at spille, skal du spille Van Helsing. Ny fortælling downloades fra den officielle hjemmeside. Hent Van Helsing kan kun voksne brugere, der er registreret på webstedet.

På spil Van Helsing. Ny historie gennemgang afslører de vigtigste spilfunktioner, egenskaber figurer, våben osv.

Du kan se spillet på anmodning af Van Helsing. Ny historie af videoen. I den vil du se et andet spil specielle effekter, trick angreb på vampyrer, samt stifte bekendtskab med spillets regler.

Van Helsing spil, hvor du nødt til at dræbe den grusomme monstre. Dræbe monstre, vil du få erfaring. Med ophobning af erfaring, vil du låse op for nye niveauer.

Desuden i spillet The Incredible Adventures of Van Helsing udviklede handelsforbindelser. Du kan holde i handelsforhandlingerne med forhandlere: sælge og købe ting fundet deres datoer for dine emner.

I Incredible Van Helsing har våben og nærkamp.

Til Ranged refererer skydevåben, såsom en pistol. En melee våben i spillet inkluderer sværd.

Som beskyttelse, kan du bære på din karakter forskellige typer rustning, hjelm, knæbeskyttere, kappe, amulet, bælte, hat og hagesmæk.

Hvis din karakter har reduceret niveauet for sundhed, kan du købe ham en potion eller et andet lægemiddel.

Van Helsing spil, hvor du vil tale med de tegn, som du vil møde på vejen. Vil du også nødt til at tage på quests og gøre dem.

Spil Van Helsing tyder på, at oparbejdet erfaring peger du vil bruge på udvikling af de egenskaber af den karakter, dvs er vil hæve niveauet af din karakter.

Tegnet har følgende karakteristika:

1. Build - et mål for din beskyttelse og muligheden for en nærkamp.

2. Agility - en egenskab, der viser muligheden for din karakter unddrage sig fjendens angreb, og forbedrer effektiviteten af ​​dine varierede våben.

3. Viljestyrke - er en indikator for at øge din magiske evner og mana.

4.. Held og lykke - det er en indikator for dine muligheder for at finde guld, magiske genstande, og evnen til at unddrage sig fjendens angreb. I tillæg til denne høje held giver dig mulighed for at få en kritisk strejke sin modstander.

Spil Van Helsing du kan downloade fra ethvert websted, der giver denne adgang, så længe du ikke tøve med at hente det på din computer og gå til at kæmpe med de blodtørstige vampyrer.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags