The Lost Titans

Alternative navne:

The Lost Titans - Multi hit spil. Producenter spil giver dig mulighed for at bo i rollen som Giant. Titans i det kaos af verden - en af ​​de dominerende forsvundne Titans - Hyperion.

Du kan spille The Lost Titans, men i begyndelsen er det nødvendigt at se på systemkravene:

• gennemsnitlige pc-indstillinger,

• forbindelse til internettet.

Spil The Lost Titans behov formel oformenie spiller på sitet, skal du oprette din konto. Den Lost Titans registrering ikke tager meget tid og kræver sandfærdig indikation af identiteten af ​​afspilleren

1. Besøg det officielle site af spillet The Lost Titans;

2. vælge sektion - Spil,

3. fordi du ikke har en konto endnu - man vælger en række - skabe - Opret en konto;

4.. indtaste navnet (konto)

5.. tænke på og skrive din adgangskode ned, der består af ikke mindre end seks bogstaver eller tal,

6. gentage tidligere ukaznogo adgangskode og ikke gentage adgangskoden i andre netværk eller spil - sikkerheden på din konto,

7. indtaste en gyldig e-mail-adresse

8. Indtast den kode, der er skrevet i den næste linje

9.. Hvis du accepterer vilkårene for brug og politikker af spillet - kryds;

10.. tap - registrering.

I fremtiden vil du blot indtaste et navn, password og ukaznogo kode. Nu kan du starte spillet. Fra begyndelsen, skal du vælge den klasse, som du indtaster. I The Lost Titans kan spille en af ​​tre klasser:

• kriger;

• Ranger,

• tryllekunstner.

Warrior - kraftfuld, som en tank, gør store skader, hits flere fjender samtidigt. Hav altid en kæmpe sværd, som han nemt bane vejen for deres allierede.

Ranger - behændig mester med avanceret bue og pile. Samtidig en negativ indvirkning på nogle af de positive og de andre helte.

Mage - den stærkeste helt, der kun bruger magi. Altid bære en tryllestav, der producerer koldt.

Når du når et vist niveau i spillet, er du nødt til at vælge en fraktion på den side, som du vil. Afhænger af dit valg af alle parametre for spillet. Før du foretager et valg, er det nødvendigt at stifte bekendtskab med den karakteristisk for hver fraktion, som ikke ville lave en fejl, og vælg et hjem for sjælen.

The Lost Titans spil online tilbyder dig tre fraktioner - de store huse, hver med individuelle filosofier

• Hus Levidis;

• Hus Kalgeris;

• Hus Vendramin.

Hus Levidis - er de klogeste mænd, hårdføre og rolig. Primære farver - hvid og sort. Deres styrke i Pegasus himlen. Engagerede medlemmer af House - diplomati, byudvikling og handel.

Hus Kalgeris - stolt familie. Bevogtning deres by som Cerberus med tre hoveder, stærke, opmærksom og vidende. Tegn styrke fra Cerberus Flame. Farver, der repræsenterer deres familie - lilla og guld. Aktiviteter - industri og sikkerhed.

Hus Vendramin - snarrådige og intelligente repræsentanter. De bedste strateger og tænkere. Power - Hydra Ocean. De sammenlignes med det. Farver - sølv og Azure. Tag altid den første afgørelse.

Hvis du følte en trang til at beskytte indbyggerne i dette land og gemme Titan - starter spillet i The Lost Titans online.

TLT spil er præsenteret for dig i den bedste af sin slags i grafen, som du kan takke skaberne. Er i verden af ​​nydelse. Held og lykke til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags