The Secret World

Alternative navne: The Secret World

The Secret World spil, der er sikker på at tiltrække sig opmærksomhed fra dem, der er meget glad for mystik. Måske nogle har længe ønsket i vores virkelige verden, som i spillet The Secret World Online mystiske væsner eksisterede.

TSW spil er fuld af hemmelige mystiske myte, fuld af magi.

The Secret World registrering udgjorde lidt usædvanligt. Bliver nødt til at lave et par ekstra trin, før du opretter din egen konto. Og så skal du bruge:

1. Log ind til spillet.

2. Tryk ved udgangen af ​​startsiden link menu « Fællesskabet » .

3. Klik derefter på « spil » .

4.. I højre del af siden, du vil have et vindue med tilmeldingsblanketten. Udfyld alle elementer i det.

5.. Indtast dit navn, og derefter e-mail-adresse.

6. Derefter skal du klikke på knappen « Abonner ». Når du trykker på denne knap, vil den automatisk blive enige med den politik af sitet. Disse bestemmelser er præsenteret på hjemmesiden.

Play The Secret World, kan du, hvis du har regnekraft ikke er mindre end beskrevet nedenfor:

DVD-ROM - 8X

OS - Windows XP eller Vista, og Windows 7

Video Card - nVidia 8800 series 512 VRAM

Processor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0C

Hukommelse - 2 til 3 GB

Harddisk - 30 GB.

In The Secret World, du vil spille følgende fraktioner:

1. Tempelherrerne. De hører til den kategori af gode: de har tendens til spirituel udvikling, hvor de manifesterer sig som krigere mod det onde. Deres styrke ligger i deres virkelige tro på godhed og retfærdighed. Tempelherrerne opstod siden grundlæggelsen af ​​Babylon, og nu er de kendt for hele London. Nogle af deres handlinger forårsagede stor overraskelse for mange, fordi disse fyre er virkelig desperat.

2. Illuminati. De er imod Tempelherrerne. Denne fraktion er ambitiøs og hensynsløse. For strøm, de er villige til at gå meget langt: afpresning, bagvaskelse og endda forræderi. Illuminati betragter sig selv de største fjender af Tempelherrerne. I det syttende århundrede, de forlod Europa. I dag lever de under jorden i New York. Når Templars omhyggeligt vælge deres ansatte, Illuminati er det modsatte. For dem, det vigtige er, at deres medarbejdere deler deres principper.

3. Dragons - formålet med deres handlinger har endnu ikke fastlagt. De er et eller andet sted i midten jorden mellem Tempelridderne og Illuminati. De følger læren af ​​Sun Tzu, som er beskrevet i "Art of War". Deres værdighed er tålmodighed - men også de har en række negative kvaliteter. De er placeret i Seoul.

The Secret World online er ikke ensbetydende med tilstedeværelsen af ​​niveauer og klasser i spillet.

The Secret World - denne mystiske verden, der lokker hele vejen rundt. Hvert så vanvittigt ønsker at vide, hvad der står mellem mennesker og mystik, er det sandt eller er stadig en legende?

Måske når du spiller The Secret World, vil du se noget, og før du åbne døre, som andre ikke kan se. Fordyb dig selv i denne grænseløse rum hemmeligheder og mysterier af spillet The Secret World online. Kue denne smukke verden!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags