The War Z

Alternative navne: The War Z, Z, krig W

Spil W ar Z er stadig den mørke hest, og det er dybest set alt, hvad der er blevet sagt så langt på spillets officielle forum. På trods af alle de udtalelser, mange yderst skeptisk Den War Z er et gratis spil ukendt studie, der præcist annonceret spillet på toppen af ​​popularitet af mode på spillet med et meget lignende navn Dag Z. Men da det viste sig, bortset fra et lignende navn, en omvandrende død af usvækket kamp for overlevelse, spillet Zombimaniya har flere særlige kendetegn for Day Z.

Før du spiller W ar Z, så sørg for, at computeren opfylder systemkravene, såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB.

Du kan registrere i spillet W ar Z er gratis, betyder det ikke tage meget af din tid og nemt:

1. På hovedsiden vælger "Register"

2. Indtast dit brugernavn,

3. Angiv en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5.. Vælg "Tilmeld" og Den War Z registreringen er overstået.

War Z online vil kaste dig ind i en kæmpe grusom verden fyldt med spillere og zombier. Mens War Z Online mangler sin egen identitet, en klar vision om, hvad det kan tilbyde som genre, ansvarlig tilgang til microtransactions eller en korrekt afvikling af deres ideer. For eksempel online spil War Z hævder, at kortet er 100 km ², men du vil løbende blive vist på samme sted, blandt andre overlevende.

Kæmpe ulempe spil W ar Z er manglen på talekommunikation. Endnu flere end konkurrerende skytter, multiplayer-spil, overlevelse typen War Z Online stole på en integreret tale og lette geymleya interessant, tilfældige erfaringer mellem ansigtsløse fremmede. Dette er et vigtigt socialt redskab, som den, der kan afdramatisere spændingerne, når du og en anden overlevende til ansigt i en lade på en forladt mail, i skoven osv.

Nogle lyd i War Z er til stede online, men på samme tid, nærhed chat tekst gør du trækker hånden til musen, så du forsvarsløse. Det er utilgiveligt, at Hammerpoint War Z er villig til at sælge online i denne tilstand. UI element, der viser en global ting som en klan, og nærhed af teksten er ubehageligt at i Den War Z spille.

Wish audio synder War Z online, så ødelægge spillet. For eksempel, når virussen invaderer zombier men deres infanteri, vil andre væsener være helt uhørlig, når du flytter. I de fleste tilfælde spillerne War Z online støjende trin gør de uforklarligt tavs kravle gennem mudderet, tykke græs, urban åbne rum, og fortovet, undtagen sprint (og selv da musikken stille).

Ikke at kunne høre zombier eller spiller bevægelighed Den War Z er et gratis spil gør opsporing af trusler frustrerende vanskeligt og eliminerer enhver mulighed for lytter, såsom en Counter-Strike.

Ingen lydkilder War Z Online er svært at høre den ildevarslende kamp kirkens ur og brummen af ​​fly, der har været støt stigende i marken. Disse vanskeligheder med lyd og støj du vil være hvert par minutter i spillet War Z online og nej, de kan ikke afvises eller slukket. Hvorfor stole på en sådan falsk stimulering? Truslen om at blive dræbt (ved hardcore-mode) eller timeout (ved normale niveauer) og tabet af dit gear i begge spoler er en naturlig frygt. Under alle omstændigheder, inddragelse af disse mærkelige effekter i War Z Online røber helt lille tillid til, at af spillet for at skræmme dig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags