Vesten

Alternative navne: Wild West

Wild West online - et spændende spil, der tager os i koloniseringen af ​​Nordamerika. Dette er en stor browser-life simulering af cowboy. Online spil Vesten absolut fortjent titlen "Best Browser Game of 2011."

Deltag i spillet Vesten er meget enkel og kræver ikke megen indsats. For at gøre dette, skal du klikke på Deltag i vilde vesten. Så skal du vælge en spiller navn, en adgangskode og din e-mail-adresse. Samlet indskrivning i spillet Wild West vil tage dig mere end én eller to minutter. I Vesten online spil der er omkring et dusin servere. De adskiller sig kun i antallet af spillere. Dette kan trygt vælge nogen af ​​dem og begynde at spille spillet online Vesten. Store spil Wild West registrering, som vil give dig mulighed for at smage den mest spændende æra i amerikansk historie.

Hvad ville det vilde vesten behøver ikke at spille en særlig kraftig computer eller højhastigheds-forbindelse. Stadig er i spillet en masse af visuelle billeder, der kan downloades i lang tid, hvis du har en langsom internetforbindelse.

Wild West online spil, hvor du har oprettet et stort system at gennemføre en duel, der kræver, at du ikke kun kompetent distribution af deres færdigheder, men også nøjagtigheden og respons. Dueller tillade fuldt en smag af det vilde vesten. Spillet kan variere, hvis du tager forskellige opgaver i salonen. Gør dem, vil du få erfaring og belønninger, der er nødvendige for at lære nye færdigheder.

Mød kendt som "kjole til succes" online spil Wild West til din opmærksomhed omkring et dusin forskellige tøj og våben, lykkedes at kombinere de to, kan du oprette en meget stærk karakter.

Wild West online spil for at opnå niveau 10 udvikling åbner de fire mulige udfald, der svarer til de fire typer af tegn. Du bør vælge meget omhyggeligt, fordi at ændre dit sind er ikke længere muligt.

Adventurer - stor stil for dem, der ikke kan sidde stille, der altid er parat til eventyr og nemt starte en ny vej, og kan let evalueres efter et nyt job. Og der begyndte at spille spillet online Wild West for at fortjene den herlighed af sjov og fræk fyr.

Duelist - form for udvikling dem, der gerne kampgejst og entusiasme, der kommer efter en god slåskamp. Denne type vil være interessant for dem, der har besluttet at spille spillet online Wild West, fordi han elsker at skyde.

Arbejdsnarkoman - valg rolig, tålmodig spillere, der er mere egnet ærligt arbejde og ikke støvede vej, risiko dueller og militære boremaskine. God stil til fredelige spillere, der spiller for det vilde vesten er ikke kun evig kamp og skydning, det er hårdt arbejde.

Soldier - den fjerde form for udvikling for rigtige krigere, klar til at tjene og i stand til at håndtere forskellige typer af våben.

Det næste skridt vil være udvikling af et valg af en af ​​fire mulige erhverv: Chef, heksedoktor, smed og sadelmager. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Også her er det vigtigt ikke at lave en fejl, fordi desværre det vilde vesten - et barsk sted og ændre profession vil ikke længere være mulig.

Rejser - en vigtig del af spillet, kan du flytte mellem de forskellige byer i det vilde vesten. I hver by er der omkring et dusin forskellige bygninger, hvor du kan få jobbet, gøre arbejdet, opdatere og slappe af ammunition. Den mest interessante bygning er uden tvivl kirken, fordi spillets regler alvorligt forbudt at tale om, hvad der foregår i denne bygning. Lær om dette kan kun dig selv at besøge en gudstjeneste.

Du kan også slå sig ned i en af ​​de byer og hjælpe ham med at udvikle, igangsætte og deltage i opførelsen af ​​bygninger, forter for at beskytte byen mod angreb og blive en levende legende.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags