Thief

Alternative navne: Thief

Spil Thief er en multi-platform computerspil, som blev oprettet i den genre af stealth handling. Indtast Spillet foregår i den første person. Denne del vil blive betragtet er den fjerde i en række projekter i hele dette univers. Bygherren er firmaet Eidos Montreal. Det skal bemærkes, at dette projekt blev officielt annonceret tilbage i 2009, selv født for nylig.

For at starte spillet, bare downloade tyv, og derefter installere på din computer. Plottet er historien om en professionel tyv Garrett, der er engageret i nødhjælp og punge kister rige verden. Hovedidéen i hele spillet er hemmelige missioner, der passerer gennem alle på forhånd fastlagte færdigheder. Hvis du ser Thief video, kan vi se, at vold ses som en ekstrem foranstaltning effekt.

Under gameplay hovedpersonen konstant opfordret til at træffe et valg. På hvert niveau, Garrett har at vælge mellem de mulige måder og tilgange. Også i alle versioner, ikke kun i Thief pc, helten kan bruge funktionerne i verden. En anden tilføjelse er evnen til at røve tegn. Men hvis nogen ville lægge mærke til tyven, vil han være i alvorlig fare. Hvordan kommer ud af alle de "ubehagelige" situationer beslutte igen, ville være en gamer selv.

Det skal bemærkes, at kunstige intelligens computer tegn kender design på alle niveauer. I forbindelse med denne tyv vil spille ganske svært, fordi algoritmer computer adfærd vil variere fra niveau til niveau.

Spillet er en spektakulær aktion, hvor karakteren bliver nødt til konstant at vade ind i forskellige låste døre eller vinduer. Da Garrett professionel tyv, han sikkert har et sæt krakker. Gennem hele spillet, ville han stjæle ting og forskellige værdier af lommerne, kufferter og døre lukket forskellige rige mennesker.

Systemkrav Thief er gennemsnittet, og der er ikke behov for at forbedre deres gaming enhed til den nyeste konfiguration. En af tyven vigtigste våben er løg, som karakter vil være i besiddelse af forskellige pile, såsom brand, vand eller kampe. Desuden tyven har endnu arsenal og støj pile. Tilstedeværelsen af ​​så mange forskellige våben giver forskellige måder gennem niveauerne, ved hjælp af afledningsmanøvrer.

Jeg skal tilføje, at det er muligt at downloade Thief på Android, der er også et stort plus spil. Alle handlingen foregår i den fiktive verden af ​​den victorianske æra, under direkte indflydelse af steampunk kultur. Start spillet viser, at hovedpersonen var fraværende i sin hjemby i lang tid, og nu i sit hjemland regeret af en tyran. For at gøre tingene værre, en frygtelig pest. Af alt dette, mærkeligt nok, er hovedpersonen kommer til at "presse" sin egen fordel. Ny konstant vil holde spillerne på tæerne og ikke lade gå indtil den bitre ende.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags