Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Alternative navne: Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 8 GHz

RAM: 1 GB

Grafikkort: GeForce 6200/Radeon 9500 Pro

Disk Space: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - en populær sport golfsimulator, en person, hvis titel blev en af ​​de største golfspillere i vor tid, er blevet i de seneste år, meget personificeringen af ​​sporten. Det skal bemærkes, at ejerne af personlige computere har allerede kede sig på denne simulator, fordi selskabet er udvikleren af ​​produkter produceret i denne serie for konsol platforme til fire år. Tiger Woods PGA TOUR golf stor igen vendte tilbage til computeren platform.

To i One

I første overfladisk undersøgelse af Tiger Woods '12 var udtænkt af en bestemt gennemsnit, der kombinerer populære online projekt af samme navn, der blev føjet til en enkelt form for karriereudvikling og singler kampe. Enhver køber af spillet disken Tiger Woods PGA TOUR 12 vil automatisk modtage seks måneders abonnement til at deltage i multiplayer kampe og komplet single-mode, som omfatter flere game modes. Tiger Woods, spillet sit navn afspejler den borgerlige elite og dyre sport. Alvorlige økonomiske model, som har to typer af valutaer. First - gaming dollars optjent i single-og multiplayer kampe bare en kolossal skala. Et problem er, at for at købe noget nyttigt for online kampe vil være vanskeligt for dem, og de har vægt kun i enkelte turneringer. For at øge chancerne for at vinde konkurrencen i multiplayer, du har brug for andre valutaenheder, specielle briller, som du kan tjene i spillet kun på store helligdage, men du kan sagtens købes for rigtige penge. Denne valuta vil blive mainstream for alle at konkurrere på lige fod med alle de regulars multiplayer servere og online turneringer. Når du første gang besøger præmie butikken spillet, vil du indse, at selv i en virtuel form for sport er ikke billigt.

Gameplay

Kontoret på spilleren i Tiger Woods 12, og mere specifikt deres virkninger er opdelt i to systemer. Det første system slår Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy swing. Gennemførelsen sker allerede blevet en klassiker måde, hvor vi bliver nødt til at fange en skydeknap på en skala, der kører rundt i siden af ​​skærmen. Vil fange to gange, først vælger vi kraft af virkningen, nøjagtigheden af ​​retningen af ​​den anden valgte før. Virtuelle golf fagfolk har en anden mulighed strejker når alle styrepinden vil blive overført til din mus. Dit virtuelle protege vil gentage alle de foranstaltninger, for musen op og ned bevægelse vil betyde swing og punch, og et skift i retning vil være ansvarlig for rigtigheden af ​​effekt.

Fuldt Zen

Tiger Woods, lege med hans navn har en masse at gøre med den virkelige spil golf, undtagen for DC, hvor de allestedsnærværende medier, vil tilstedeværelsen af ​​publikum og presset fra fjenden være titlen en alvorlig udfordring, selv for en erfaren spiller. Men her er det bare ikke din hvert skud, du vil bruge alene, der vil koncentrere sig om spillet er ikke alle, der interesse.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags