TimeZero

Alternative navne: Halvdelen Zero

Efter en atomeksplosion menneskeheden har fået et nyt udgangspunkt og tog en anden udviklingsvej - ikke en ny idé, men dens gennemførelse i de post-apokalyptisk rollespil TimeZero online meget imponerende. Online spil TimeZero allerede meget populært på internettet, takket være de fremragende grafik, spændende opgaver og den maksimale kapacitet af din karakter i form af udvikling.

Til at begynde TimeZero kræver registrering. Ofsayte på spillet, skal du vælge den relevante indstilling. Efter at have læst prologen, tryk på "play" og indtast navnet for den karakter, en gyldig mail-adresse og bekræftelse adgangskode. Nuance - registrering i spillet TimeZero tilbyder blot vælge kønnet på din fremtid helt. Dernæst acceptere de regler og aftaler og presser "enter". Vent på, at brevet med aktivering af kontoen, bekræfte det - og TimeZero online-registrering, du allerede har.

Nå, nu kan du komme til livs med oprettelsen af ​​den karakter. Allerede på dette tidspunkt spillet online TimeZero godt selv anbefaler. Forskellige ordninger for at skabe et billede af helten, elleve erhverv opdeling i lejre (to af dem), og fraktioner (otte), og et stort antal af klaner. Så spille spillet online, vil du TimeZero en af ​​de stridende lejre - for Healere Kronos eller for Black Scorpion. Men mens du "ikke skinne" til at være i deres rækker, hvorfor - læs videre. Hver lejr er dannet af fire fraktioner.

Den positive "Healere Kronos" omfatter følgende brøk:

1. Rangers - arvinger militære profession, beskytte de svage og undertrykte fra røverier og plyndringer;

2. Iron Hawks - en gruppe af talentfulde forskere, er målet at finde nye civilisationer i rummet;

3. PsyONIX - en særlig gruppe af mennesker psy-kinetik (arbejde med tankens kraft)

4.. White Legion - Army of the Great kejser.

I lejren negativ "Black Scorpion" omfatter fraktioner

1. Invasion - nådesløse soldater udlændinge fra en anden solsystem;

2. SYSTEAM - robotter og tankekontrol dem, "Sara", har en tendens til ødelæggelse af alle organiske væsener,

3. Frie bønder - uafhængige landbrugere

4.. Moscow Gangsters - spot "bosota" - tyve, mordere, røvere, osv.

Alle begyndere begynde at spille TimeZero med "kuvøse", et særligt sted, hvor du kan gå gennem uddannelse slagsmål (klik på "show kamp") og arm - du har en kold, kaster, skydevåben, energi våben. Og, selvfølgelig, få det første job. Ready? Så tag din rygsæk og gå - der ud over væggene i bygningen vil du finde en vidunderlig, mystisk og brutal verden.

Hver passerer søgen helten bringer erfaring, forbedrede parametre (egenskaber og færdigheder), færdiggørelse af opgørelsen. Som for ydeevne, ti af dem: erfaring, sundhed, vitalitet, psi-energi, styrke, smidighed, intuition, udholdenhed, nøjagtighed, intelligens. Færdigheder lidt mere (13) og udvikle sig som de bruger disse våben eller andre genstande, medicinske forsyninger eller udstyr. I løbet af hvordan du vil TimeZero spille, forsøge at udvikle dem alle.

I tilfældig og historie quests, TimeZero online spil, hvor du kan tjene (arbejde i minerne), ekstrakt og sælge ressourcer til at ødelægge monstre og mutanter (bestille dem her 16), etc. etc. Og vigtigst af alt, du behøver at vide (eller ikke ... hvis du er interesseret intriger - spoiler! ) Spil spillet online TimeZero dig til et vist punkt, og når din karakter vil være stærk nok, og antallet af niveauer dig på det ønskede niveau, det er når du er nødt til at tage parti - for at blive en Healer Kronos, eller Black Scorpion. Og så - din nye personlige benchmark.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags