Tom Clancy Ghost Recon

Alternative navne: Tom Clancy Ghost Recon

To år siden blev Tom Clancys Ghost Recon spil vist på en udstilling i 2010, har reaktionen været afdæmpet. I modsætning til den pompøse demo, gennemtænkt og strategisk franchisen var ganske interessant. Tom Clancys spil har alle kendetegnene ved et fantastisk spil med vidunderlig tempo, interessante quests.

Før du spiller Tom Clancys Ghost Recon, så sørg for, at computeren opfylder systemkravene: CPU-frekvens - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128MB.

Tom Clancys Ghost Recon registrering ikke tager meget tid og vil ikke skabe vanskeligheder

1. På siden vælge punktet "register",;

2. Indtast din e-mail;

3. Indtast adgangskoden,

4.. Vælg "Log ind".

Tom Clancys spil gør du tænker strategisk, planlægge dine handlinger i forvejen og bruge våben konstant. Ofte er den bedste løsning er at ødelægge fjender én efter én, omhyggeligt at overveje dit næste mål er at forhindre død af din karakter og ikke alarm. Og nogle gange den bedste rute til Tom Clancys Ghost Recon Online ikke gå ud og dræbe nogen i deres måde, og flytte lydløst til dit mål, så modstanderen ikke forstå, hvor du er. Adaptive camouflage Tom Clancys Ghost Recon online giver spøgelse blande sig med andre og snige sig forbi uden afsløring. Der er også en sensor granater til at vælge fjender, du vil også hjælpe snigskytterifler, luftangreb. Tom Clancys spil har seje gadgets, der gør du føler dig en højde, når de anvendes korrekt, men ikke så kraftig som det store flertal, at gøre dig uovervindelig. Du vil blive Tom Clancys Ghost Recon play og se interessant mærkningsordning, der er virkelig revolutionerende. Det er en forbedret udgave af noter i stedet for at skulle gå til en bestemt position, skal du markere fjenden - eller flere fjender, et maksimum på fire. Dette væsentlige udstedte en ordre på en holdkammerat til at fokusere på dette mål, og de vil gøre alt for at sikre fastholdelse af fjenden i syne. Tagged fjender kan annulleres, når tiden i spillet Tom Clancys, og det faktum, at du er i stand til straks at fjerne fire modstandere på samme tid, giver en følelse af tilfredshed. Sommetider igraTom Clancys ser flot ud. Naturligvis en masse tid blev brugt på at forbedre billedet af et spøgelse eller på slagmarken eller mission. Men der er også øjeblikke af Tom Clancys Ghost Recon Online, når spillet er ikke helt færdig look. Nogle baggrunde mangler detaljer, teksturer for en fremragende visning af spillet. Spil Tom Clancys - det er 10-timers-kampagne. Når du har et team af 4 spillere, er det en anden historie, fordi gruppen er delt - to i en helikopter og to på jorden. De fyre på himlen bør støtte i løbet af spillet Tom Clancys, sætte ild indtil hjælpen Marines, kaster granater med en sensor til at eliminere den indkommende trussel. Co-op som helhed er et udmærket supplement til Tom Clancys Ghost Recon Online. Også tilføjet på problemet med overlevelse - du altid vide, at din ryg er dækket, hvis du tager kuglen for en anden spiller, men i co-op, hvis du ved et uheld bliver en dødsårsag allieret, er det game over. Der er også en partisan-mode spil Tom Clancys. Men det er intet mere end en behagelig distraktion, medmindre du er desperate spillere, der ønsker at låse tusindvis af forskellige kombinationer af våben, der kan tilbydes igraTom Clancys. Hvis du er en tankevækkende person shooter, der kan prale af sind og taktik, mens Dunn spil er for dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags