Tom Clancy er divisionen

Alternative navne: Tom Clancy Division

 

Hvor mange mennesker er i stand til at overleve under forhold med biologisk angreb? Dette spørgsmål forundrede spillet Tom Clancy's Division fra gruppen af ​​udviklere Sverige Ubisoft Massive, Amerika's Red Storm og Storbritannien Ubisoft Reflect, samt udgiveren Ubisoft, som forbereder eksklusivt indhold på Xbox One. Udover denne platform kan du købe et spil til PlayStation 4, og Tom Clancy's The Division download til pc.

 

Udgangen blev flere gange udtalt og flyttet. I maj 2014 blev den fjernet til sommeren 2015, men så annoncerede de en ny udgivelsesdato den 8. marts 2016. Selve spillet er begyndelsen af ​​spillet serien, som bare skal vises, men det tilhører genren MMORPG shooter, som lover fans af shooters dynamiske zavarushki.

 Den materielle side.

 

Det er blevet en tradition, at alle katastrofer forekommer i Amerika, og begivenhederne i dette spil udfolder sig også i New York i Manhattan nær fremtid. Hvordan opfører folk sig, hvis der opstår en biologisk katastrofe? Hvor hurtigt vil infektionen sprede sig, og hvilken del af befolkningen vil være levedygtig og klar til at engagere sig i fjender? Under karantænen faldt de fleste af territorierne på den anden dag. Endvidere kollapsede udvekslingerne, el og vand gik tabt, butikker blev tømt, og folk blev fjender. Til en sådan situation er der skabt en særlig enhed fra mennesker, der arbejder i et fredeligt miljø af ingeniører, læger, politifolk, forskere, E. Men de er uddannet til at operere under ekstreme farer, og nu skal de bekæmpe virussen og med de kræfter, der er ansvarlige for dets udseende.

 

Hvor vellykket vil holdet arbejde, afhænger af de spillere, der besluttede at downloade Tom Clancy's Division og involveret i missionen. Alt begynder på Manhattan, så territoriet vil stige, nye områder vil være tilgængelige. Forfatterne lover at det vil være muligt at deltage i spillet på billedet af droneassistenten fra en speciel mobilapplikation via en smartphone eller tablet. Spilproduktet er designet til holdpasning, selv om enkelt handlinger er mulige, men i dette tilfælde er det nødvendigt at tilpasse sig til verden, som påvirkes af andre spillere.

 

Før du åbner Tom Clancy's Division The Division på pc'er og tegn uden henvisning til bestemte erhverv, klasser eller løb. I begyndelsen er alle færdigheder åbne, og deres stigning og udvikling afhænger af spillernes aktivitet. Organisationens agenter er udstyret med en rygsæk med de nødvendige ting i de næste 72 timer. Et komplet sæt af varer vil være kendt, når det længe ventede øjeblik for legetøjets udgivelse kommer, men det er allerede sikkert, at sættet indeholder:

 
   
    
  • Standard Edition Divisioner;
  •  
  • Gold ud over en kopi af versionen af ​​spillet indeholder her en sæsonbillet med et stadig ukendt indhold og tilføjelsen af ​​"National Guard";
  •  
  • Samlingen af ​​Zee Division omfatter tilføjelsen af ​​Hazmat Gear Set, sæsonbillet, plakat, hæfte med det grundlæggende i spillet, en armpose og en agents arbejdstid.
  • Serial ur, der implementerer brugergrænsefladen
  •  
  • Mask beskyttelse
  •  
  • Kontakt linser, der forbedrer opfattelsen af ​​den omkringliggende reality
  •  
  • mange typer af våben
  •  
  • Media of Communication
   

  We velkommen og choose

   

  I øjeblikket har udviklerne ikke annonceret systemegenskaberne, som vil være behagelige at spille på pc'en, men forudbestillingen åbnes, hvilket gør det muligt for Tom Clancy's Division at købe pakkeversioner:

 

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags