Torchlight 2

Alternative navne: Torchlight 2

Spil Torchlight 2 er et computerspil udviklet i stil med Action / RPG, som blev udgivet i 2012. Dette spil er en fortsættelse af den første del af spillet.

Hent Torchlight 2 Du kan frigøre fra den officielle hjemmeside, men du vil være tilgængelig i dette tilfælde kun en demo-version af spillet. Den fulde version, kan du downloade spil Torchlayt 2 for $ 9.99.

Se video om Torchlight 2 er ønskelig hver ny spiller, der ikke kender de grundlæggende funktioner i spillet. Denne video er placeret på stedet af spillet eller youtube .

I spil spille Torchlight 2 som beskrevet i denne rapport, såvel som du kan se på spillets regler som et forsøg video.

Kun i spillet Torchlight 2 klasser er opdelt i 4 typer:

1. Engineer (ingeniør) - dette er den hårde fighter på tæt hold. I tillæg til nærkamp, ​​kan han slutte sig til kampen på lang afstand, men så melee vil være lukket for ham. Denne klasse har til formål at anvende den største mængde af skader.

2. Peregrine (Outlander) - en klasse af omvandrende nomader, som bruges i kampe varierede våben og magi af de svageste. De kan bruge magi, der begrænser, stun og sinke fjenden. Nogle trylleformularer kan øge angreb hastighed af klassen.

3. Berserker (Berserker) - er en enestående klasse, der bedst manifesterer sig i nærkamp, ​​men det er svagere end udholdenhed Engineer. Fordelen ved denne klasse er en høj kritisk beskadigelse og høj angreb hastighed. Sundhed i Berserker klasse er ganske svagt, så for ham at være godt overvåget. Det kan forårsage allierede, og anvende massive invaliderende besværgelser, der reducerer effektiviteten af ​​fjender. Berserkers mest ligner klassiske barbarer.

4.. Mag Embera (Embermage) er en klasse varierede, hvilket svarer til de klassiske troldmænd. Mages kan bruges til at udføre angreb på lange afstande, men på samme tid og kæmpe i nærkamp. Nogle besværgelser, de kan forårsage alle former for skader, og lave forskellige former for fælder. Magee Embera har evnen til at teleportere et overraskelsesangreb, og evnen til at flygte fra slagmarken. Har besværgelser af masseødelæggelsesvåben, men på trods af dette er de meget svage.

I den første del af spillet var kun 3 klasse.

I spil Torchlight II har ikke kun single-user mode, men der er stadig mulighed for afleveringer i samarbejds-mode. Det maksimale antal af mennesker i denne tilstand - seks. For at spille i kooperativ tilstand, du har brug for at oprette forbindelse til internettet eller bare en lokal forbindelse.

Det er dog værd at bemærke, at antallet af spillere vil afhænge af antallet af modstandere: jo flere spillere, jo flere fjender. Regler for spillet og dets passage ændres ikke.

Torchlayt Game 2 af den første del er meget forbedringer og forberedt en masse overraskelser til dig. Installere det på din computer og gå med venner eller alene på en spændende rejse.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags