Torment

Alternative navne: Torment

Torment online - det er et massivt multiplayer online rollespil i stil med fantasy, hvor der er den unikke atmosfære i den mørke middelalder.

Torment online spil kræver ikke installation af spil-klienten, men hvis du ønsker, kan du hente og installere, som vil give yderligere muligheder for en mere komfortabel spil. Torment kan spille i alle populære browser.

Oprindeligt online spil Torment, predlagagaet activationless mulighed for at spille og beslutte for dig selv, værd registrtrovatsya og spille igen eller ej.

Hvis testen kunne lide spillet, så på Næste for at fortsætte, vi ikke har brug for kompliceret Register Torment: i registreringen, indtast navnet på den fremtidige karakter, password, e-mail, fødselsdato, vælge køn, indtast særlig kode i det angivne felt og komplet hele proceduren accept af vilkårene i aftalen. Tilmelding på dette spil Torment færdig, kan du fortsætte spillet!

Så vi skabte karakter estosnovne parametre: Experience, statistik, Færdigheder, modifikatorer Non-kampmuligheder, titel og afhængighed. Nu nærmere kig på alle disse muligheder:

Experience - persrnazh det vil komme i slagsmål,

Artikel - kæmper en karakter, der påvirker forløbet af kampen. Der er grundlæggende statistik (Styrke, levedygtighed, int), og modellen artiklen (Instinct, ro, Celerity, Agility)

Skills - alle af dem er opdelt i grupper (våbenbesiddelse, Martial, Shield, General Development, Mobilitet, Medicinsk, Uddannelse, Magic)

Modifiers - de påvirker figurs specielle kampevner (Crit, dodging, engagement, refleksion), undtagen modifikatorer, der er antimodifikatory;

Ikke-kamp parametre - egenskaber, der ikke har nogen direkte indflydelse på kampen (Valor, Karma, Level Titel, klan, fødested, alder og et par mere)

Title - det afhænger af hastigheden på karma karakter og tapperhed,

Addiction - Spillere, der har nået det femte niveau er til rådighed, en af ​​de fire tilbøjeligheder (lys, Order, kaos, mørke).

Torment online spil, som har mange forskellige bygninger, der er placeret i byen Macondo. Her er en kort liste over disse bygninger: Shop sprut Bank, version, Battle Citadel Hospital, Blacksmith, Marketplace, Stone War Coast.

I bygninger i spillet en masse forskellige steder, men det vigtigste af alle de steder, er - i stedet for udførelse og Områdestudier Five Points.

Torment online spil har et veludviklet system for handel. Der er Shop (hvor du kan købe eller sælge varer), Marketplace (her kan du sende din ansøgning om salg af varer), Auktion og budgivning.

I dette spil er der fire typer af valutaer. Dette: Thaler (vigtigste valuta i spillet), Massiv (kan købe den "rigtige"), Kroon (analog solidus, men forskellen er, at de ikke kan overføres til andre tegn) Nortmarki (de får for færdiggøre quests og tiltrak henvisninger).

For at spille spillet online Torment effektivt i det arsenal af spillet har et meget stort udvalg af genstande og våben. Her er nogle af de ting i spillet: Armbånd, Armor, Dubina, dolke, Ringe, spyd, sværd, sko, halskæder, handsker, bælter, ringe, økser, hjelme, skjolde og mere, ikke mindre brugbare til spil.

Selvfølgelig, som med mange andre spil, der er skabninger, som du kan tæmme, og som vil hjælpe i kampen. Kontrol dyr i slaget ikke er nødvendig, er det alene vil træffe beslutninger baseret på situationen, og at yde den nødvendige bistand. Alle dyr har deres egne karakteristika, der påvirker deres evne til at bekæmpe det: Livet Armor, Skader og strejken zone. Dyret kan købes i butikker, på børsen, om auktionen eller udbuddet.

Spil spillet online Torment være gennem mange forskellige quests, for hvis færdiggørelse vil blive givet visse belønninger.

Spillet har en mulighed for at deltage i en klan og Guild, eller til at oprette dem.

Hvis der i løbet af spillet vil der være nogle spil spørgsmål, kan du bede om støtte.

I denne gennemgang, detaljerne er ikke alle funktioner i dette spil, har der en masse interessante features. Adskiller fra det hele bare Torment online registrering. Så jeg håber at spille Torment vil ikke være kede!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags