Samlet Indflydelse

Alternative navne:

Spil Oversigt Grafer Influence

Total Indflydelse online - er et multiplayer spil i stil Postapokaliptika ingen månedlige gebyrer.

Systemkrav til spillet er som følger:

Operativsystem: Windows XP, Vista, 7

Processor med en klokfrekvens på 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Video: 3D-hardware accelerator med 128 MB VRAM

Lydkort kompatibelt med DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Tastatur og mus

Internet

Hvis du har en computer Vista, så sørg for at blev sat kompatibilitet med Windows XP.

Deltag i spillet alt Indflydelse er primært en spring krævede klient - et program, der optimerer Internet trafik forenkler upload grafik. Når du har downloadet det, vil kunden automatisk blive ajourført efter behov. Med opdateringer, gå ind i alt Indflydelse Online tilmelding, kan du få nye funktioner, varer, vil også være til rådighed for nye deponeringsanlæg. Samlet Indflydelse registrering i sig selv er meget simpelt - du skal indtaste dit ønskede brugernavn (det navn, som du vil blive indskrevet i spillet), password og e-mail for at bekræfte din konto.

Derefter Samlet indflydelse Online spil bliver du bedt om at vælge en af ​​de to servere, hvor spillet er - Nevada og Arizona. Forskellen mellem serverne er, at Nevada var åbne senere og der er mindre koncentration af erfarne spillere, der snart vil bryde ud i den uerfarne stjerne kampe. Men hvis du føler dig dygtig nok til at kæmpe med erfarne kæmpere, begynder at spille spillet alt indflydelse Online server Arizona.

I en konto, kan du oprette op til fem forskellige spillere. Du vil blive bedt om at vælge et kaldenavn - navnet på figurens køn og udseendet af din fighter. Spillet starter med dig som et team vil være to tilfældige lejesoldat. Du starter på den placering (på stedet) Reservation, men dens globale kort, vil du se mange flere steder. Hvert sted er en by med amtet, og har en unik feature i krigsførelse, dets landskab, sine begrænsninger gøre elementer. Placering er:

- Forest,

- Med forskellige typer af byudvikling,

- Steder, hvor uddannelsen lejesoldater

- En særlig placering fængsel for dem, der overtrådte reglerne i spillet,

- Baser og checkpoints, der kan du fange hans klan.

- Særlige steder i form af gruber, hvor spilleren kan udtrække værdifulde mineraler.

Samlet indflydelse Online spil har tre typer af tegn:

- Tre hunderacer

- Folk

- Minearbejdere.

Hver af disse tre har sin egen form for våben og rustninger, samt kampsystem.

Våben i spillet er der arter som

- Automatisk

- Ranged,

- Kaste,

- Heavy

- Let

- Melee,

- Miner.

At spille online spil alt Indflydelse i kamp mode, er du nødt til at indtaste den særlige arena, hvor der er tre slags slagsmål:

- Af overlevelse,

- Væg til væg,

- Team kamp.

Hver kamp har sine egne kendetegn og taktik hans sejr i det. For at udligne chancerne for spillere, er alle de kampe inddelt i fem niveauer intervaller involverer spillere med tilsvarende niveauer af udvikling. Lige når du spiller alt Indflydelse, vil du have seks færdigheder, svarende til de seks typer af våben. Oprindeligt udviklet færdighed med 35%, men når du bruger et våben, denne færdighed stiger som øger sin skade. Samlet indflydelse Online spil bruger antinakrut systemet og udvikling af færdigheder på hvert trin har sine begrænsninger. Færdigheder kan forbedres ved hjælp af særlige implantater - på umelku, sundhed, rustning, kapacitet, produktion. Derudover er der særlige færdigheder frynsegoder (bonus for visse færdigheder), som studerede for et gebyr

- Overlevelsesevne

- Heavy

- Cybernetics

- Førere af forskellig slagmark.

Hos hunde og minearbejdere har også sine frynsegoder, såsom en hund - evnen til at åbne døre.

History of the World Spillet begynder med en top-hemmelig militær eksperiment udført i USA i 1941. Som et resultat af dette forsøg var passagen er en ukendt jord eller en planet eller et parallelt univers eller til et fjernt hjørne af jorden. I dette område viste sverhneobhodimy jord til krystal XXI århundrede og talrige lejesoldater gik til at udtrække det - eller tage væk fra andre. For at ikke kun overleve det, og lykkes i denne verden blottet for de sædvanlige regler for civilisation, skal være i stand til at kæmpe godt og vælge et hold at smage.

Samlet Indflydelse for at spille, viste sig en fremragende kommandør og fighter kender ingen frygt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags