Travian

Alternative navne: Travian

I begyndelsen du ejer en lille landsby med kun én bygning. I TRAVIAN er der fire typer af ressourcer: træ, ler, jern og korn. Før du går til opførelse af bygninger, bør tage sig af ressource udvinding. Når du opretter produktionsressourcer, kan du gå til udviklingen af ​​den centrale del af din landsby. Byg et lager og kornkammer, kan du gemme flere ressourcer og cache hjælper med at beskytte dem mod razziaer modstandere. Verden TRAVIAN er du ikke alene. Her kan du spille med tusindvis af andre spillere. Vigtigst for dig er de spillere fra området omkring din landsby. Kortet giver dig mulighed for at inspicere placeringen af ​​andre spillere i nærheden af ​​dine bebyggelser.

Grænseflade

Oversigt: Her finder du din ressource områder

Village: I landsbyens centrum kan du bygge bygninger

Kort: Her kan du udforske omgivelserne i landsbyen

Statistik: Tabeller med andre fra

Rapporter: oplysninger om alle begivenhederne i din landsby

Beskeder: Send og læse personlige beskeder

Nu har du al den nødvendige viden for spillet. Du kan starte spillet umiddelbart efter registreringen.

Romerne

Legionnaire

Legionærsyge - enkel og alsidig infanteri romerne. Kampenheder af denne type af tropper multilateral udvikling: de klarer sig godt både i angreb og forsvar. Men stadig, deres vigtigste formål - at beskytte bopladser fra det romerske imperium hest fjendtlige enheder.

Forudsætninger for udforskning: Ingen

Forudsætninger for træning: Kaserne

Praetorian

Praetorians lang aflevering forsvar færdigheder uddannelse til videre tjeneste i Senatet som Livgarden. Dens legendariske herlighed, de fortjener, takket være sin fremragende evne til at lukke kampen mod fjendtligt infanteri. Men Praetorians er ikke i stand for en magtfuld angreb, og ikke så dygtige og stærke forsvar mod kavaleri, som deres brødre i arme - legionærer.

Forudsætninger for udforskning: Akademiyauroven 1 Forge rustning niveau 1

Forudsætninger for træning: Kaserne

Imperianer -

Imperianer - enhed angribende tropper i Rom. Den er hurtig og stærk i angrebet end forsvaret skræmmer de fjendtlige tropper.

Men for at betale for alt - uddannelse imperianere ganske lang og dyrt.

Forudsætninger for udforskning: Akademi niveau 5, Smed niveau 1

Forudsætninger for træning: Kaserne

Hest rekognoscering

Reconnaissance enhed Rom. Temmelig hurtig soldater, forbruger dog 2 enheder af korn per time. Præcise oplysninger om antallet af fjendtlige tropper og befæstninger - succes i enhver krig. Kun spejder i stand til at snige sig ind i fjendens landsbyen og få de nødvendige oplysninger om den mængde af ressourcer og beskyttelse.

Hvis der ikke er fjende i landsbyen spejdere, scouting forbliver ubemærket.

Forudsætninger for udforskning: Stald niveau 1, Akademi niveau 5

Forudsætninger for træning: Stabil

Cavalry kejser

Dette er standard kavaleri romerne, for razziaer og pludselige hurtige angreb. Kavaleri tropper kejseren er ikke så hurtig som den galliske torden, men stærk i angreb og forsvar end at bringe terror til en uforberedt modstander. Imidlertid bør det erindres, at tilvejebringelse af hest og rytter omkostninger er ikke billigt!

Forudsætninger for udforskning: Stabil uroven10, Akademi niveau 5

Forudsætninger for træning: Stabil

Taran

Ram er en tung støtte våben for den romerske infanteri og kavaleri. Dens mål er ødelæggelsen af ​​de romerske mure, hegn eller galliske voldanlægget tyskere. Hvilket letter brugen af ​​væddere umiddelbare opgaver infanteri og kavaleri. Men Rams bør ikke lade angrebet uden støtte fra andre tropper, fordi de selv er svage.

Højere og stærkere defensive befæstninger, jo mere du har brug for væddere til deres ødelæggelse.

Forudsætninger for udforskning: Akademi niveau 10, Værksted niveau 1

Forudsætninger for træning: Workshop

Senator

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags