Travian kongeriger

Alternative navne: Travian Kingdom

The Travian Kingdoms browser spil blev udgivet i marts 2015. Det vil tage dig til oldtiden, da gallerne og romerne var konstant ved fjendskab, hvilket viste deres overlegenhed. Men nu har tyskerne sluttet sig til dem. Efter at have taget stilling til en af ​​repræsentanterne, finder du dig selv i de tyk ting, der bygger og udvikler byen, rekrutterer tropper, leder efter allierede og kæmper med fjender.

For at spille Travian Kingdoms har du kun brug for en computer og en internetforbindelse. Mens du er bekendt med pc-styring, forbereder udviklere en version, som vil være tilgængelig på mobiltelefoner.

Som i enhver strategi skal der tages mange forskellige skridt, idet der tages hensyn til detaljer, der påvirker det endelige resultat.

Om planlagte muligheder og mulige begivenheder

Først og fremmest, vælg din stamme:

 • Germantsy
 • Gally
 • Rimlyane

På hovedet af folket må du gøre det stærkt, så naboerne respekterer dig, og nogle var bange. I starten er det en lille landsby, der er let at besejre, men efterhånden bliver den til en by og derefter til en befæstet fæstning. Sikre din hær:

 • våben
 • Zhilem
 • Resursami

nabostater har også brug for opmærksomhed, og du bør bestemme, hvem blandt dem bliver din modstander, og hvem vil være en allieret. Da hver afvikling er kontrolleret af en rigtig spiller, kræver dette Travian Kingdoms registrering.

Explore mulighederne for nærliggende stammer før de erklærer krig mod dem. Det er vigtigt, at du klarer at udvikle din egen hær og udstyre den med den nødvendige erfaring og våben til at sikre sejr. I kampe vil du være i stand til at gribe nye lande rig på mineraler; træbærende skove; marker, der vokser korn. Succesfulde missioner øger din status, og du bliver snart udnævnt til konge eller kejser.

Vi er bekræftet i battles

To ideelt udføre din kampagne, skal du kende nogle af funktionerne i hver nation og nuancer af kamp.

 • Gade forsvare bedre, forsvare deres positioner.
 • German tropper viser iver og succesfuldt angreb.
 • Den romerske legion er det gyldne middel, hvor begge muligheder er afbalancerede.
 • Ved plantning af en fremmed by bruger krigere katapulter og søger at ødelægge fjenden, beslaglægge territorium.
 • Under den sædvanlige raid - de er engageret i røveri.

Valg af rollen som en leder i Travian Kingdoms iPlayer bestemmer også udviklingsvejen:

 • Guvernøren er tæt involveret i økonomien, men han skal betale for sit velbefindende.
 • Kongen formidler militær magt og beskæftiger sig med diplomatiske spørgsmål. Også på skuldrene ligger plejen af ​​vassalerne.

Eksterne attributter af Travian Kingdoms

Den første ting, der skelner mellem Travian Kingdoms blandt andre legetøj, er evnen til at omdanne deres figurer udad og give dem et traditionelt udseende afhængigt af stammen (Gaul, Roman eller Tysk). Med tøj og alle slags næser, øjne, mund, overskæg og frisurer får de dem til at betragtes som truende eller godmodige.

tropper angriber dig vil kaste aggressive udseende, men forsvarerne forbliver rolige. Kontrasterende grænser af stater er let identificerede, hvis man ser på kortet over området. Bygningerne ændrer deres udseende fra huse til mere smukke bygninger i middelalderen.

Spillet blev udgivet som et supplement til Travian-universet, men det blev til en separat version og bestod eksamen med tilfredshed på offentligheden. Det har bevaret den velrenommerede gameplay kapacitet, og de nye funktioner, der er opstået, er mere bekymrede over eksterne attributter, som allerede er nævnt. Så spil, nyd den historiske historie med en militær-økonomisk bias.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags