Three Kingdoms

Alternative navne: 3 Kingdom

Three Kingdoms Online - er gratis multiplayer online rollespil, som er udtænkt af studiet IT Territory. Three Kingdoms Online spil meget lig den meget kendte og allerede elsker alle spillere browser-baseret rollespil Fight Club, men i tillæg til de ligheder i vores spil er der nogle grundlæggende forskelle og et par af innovationer, der omdanne gameplayet pænt.

Deltag i spillet Three Kingdoms tager ikke meget tid, og er meget enkel prodeduroy. Du skal blot indtaste navnet på dit spil karakter, en adgangskode for at få adgang til spillet og e-mail-adresse. På denne adresse vil du få tilsendt en e-mail-meddelelse om, at registreringen afsluttet Three Kingdoms. Selve spillet er en browser, det er absolut ikke krævende vashemmu "hardware". Alt hvad du har brug for - enhver computer med en internetforbindelse og en browser.

Begivenheder i spillet kredser om den evige kamp mellem de to store nationer. Højdepunktet i spillet er, at der ikke er nogen gøre af usurpatorer og forsvarere, negative og positive tegn. Og disse to racer kæmper for retten til at kolonisere den gratis ubeboet område, som kontinuerligt indgreb kræfter deres modstandere. Three Kingdoms Online spil, baseret på ideologien vedtaget afvisning af "sort og hvid" samarbejde her, alle spillere er lige og kan gøre så glat som ædle gerninger, og ikke meget.

En anden interessant feature er, at spillet Three Kingdoms Online, oprindeligt udtænkt som en browser, kan prale af en letvægts spil-klienten, som altid er tilgængelig for download direkte fra den officielle hjemmeside for spillet. Dette er for at sikre, at i tilfælde af eventuelle problemer med din browser, er du altid i stand til at komme ind i spillet.

Kampsystemet i spillet er turbaseret, som altid. Alt hvad der er i det arsenal af din karakter fra begyndelsen - blot et par stød og et par besværgelser, men med hver øge dit niveau af din magiske bog og vil genopbygge bestanden af ​​viden vil stige, og din karakter vil lære mere martial teknikker. Faktisk bare det samme med din garderobe og arsenal. Du starter med lidt eller ingenting, men i spillet efter at have tilbragt en vis tid, du fik tilstrækkelig mængde af gaming-udstyr og fast arsenal. Og alt hvad du behøver at gøre - for at ødelægge et par blodtørstige monstre. Spil online spil Three Kingdoms nødvendigvis behage alle, da kampen fans og kendere interessante historier og mystiske historier.

I Three Kingdoms spil vil være interessant for fans af quests bare fordi spillet er en reel guldgrube for alle, der elsker at udføre spillets opgaver. Gavn for mangfoldighed og variation i kompleksiteten er meget høj, så keder sikkert ikke behøver at. Faktisk, i tillæg til militær handling, du kan altid gøre noget for sjælen. I mellem de voldsomme blodige kampe kan du begynde at indsamle og bearbejde ressourcer zalevareniem eller endda smedning af våben og ammunition. Hvis du vælger erhvervet af en guldsmed, kan du trygt stole på solid pribyi. I princippet er der mere enkel profession som fiskeri. Går ud over byens grænser, bliver du nødt til altid at holde en øre til akut, da du helt sikkert vil vente nådesløse og frygtelige monstre, og er enige om, at kampen mod en alvorlig fjende ved hjælp af lokkemad eller pluk lønmodtager - ikke den bedste idé. Spil Three Kingdoms vil være langt mere interessant, hvis du tilmelder dig dine kolleger kammerater. Spillet har en meget interessant mode - jagt. Således, at komme til et bestemt område på kortet, du får at se alle de tilstedeværende på hendes monstre og modstandere til at vælge sig selv i stand. Hvis du ikke ønsker at kæmpe, så kan du altid posobirat udvalg af ingredienser til dine potions og potions.

Så hvis du er træt af den monotoni af hverdagen på kontoret, hvis du stadig brænder inde trang rejser og søge efter eventyr, så er dette spil vil elske dig og giver dig mulighed for at føle glæden ved gameplay. Tilmeld dig og bevise, at vi fortjener at bære titlen på den bedste!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags