UFO Online

Alternative navne: UFO, UFO

UFO Online-er en gratis multiplayer spil i stil Postapokaliptika. UFO Online spil online - det er en grusom verden fred city-41, verden efter 2024, hvor pilgrimme på jorden er blevet sendt til en forfærdelig virus, der har ramt næsten hele menneskeheden. Del udlændinge forblev på Jorden, mens hovedparten af ​​dem uforklarlig bort. Overlevende er mennesker, der bukkede under for virus og ikke muteret, og nu kæmper med deres egen slags, og udlændinge.

Mindste systemkrav til spillet:

- Processor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz eller tilsvarende

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 eller GeForce 6600 med 128 MB grafikhukommelse (skal understøtte Shader Model 2. 0)

- Netværksforbindelse - 64 kbps

- Harddisk: 500 MB ledig plads

Deltag i spillet UFO Online kræver hente og installere speciel klient-software, der optimerer processen med spillet og opdateres automatisk. Så UFO Online Online tilmelding bliver bedt om at indtaste et kaldenavn (den ønskede in-game navn), password, e-mail, at nå til enighed med de regler og acceptere brugeraftale. Vær sikker på at indtaste koden i billedet, hvilket forhindrer bots i spillet. For din støtte og netværksmuligheder med jævnaldrende og fans af dette spil har et fællesskab VKontakte og Facebook, som er særligt nyttigt, hvis servere under vedligeholdelse.

UFO Online online spil opdelt i sektorer, der vil flytte din karakter. Efter at være flyttet ham til at tage lidt tid til at hvile. I nogle sektorer vil blive placeret bygninger eller hele samfund, som vil give dig mulighed for at bruge gaming tjenester, såsom:

- "Shop",

- "Warehouse"

- "Arena" og andre.

Når du spiller spillet UFO Online online så din karakter får seks vigtigste karakteristika:

Effekt

- Dex,

- Body

- Perception

- Intelligence

- Karisma.

Jo højere en karakter, jo mindre erfaring, han bliver nødt til at få denne eller at dygtighed. Ved hjælp af de særlige færdigheder i "træning", kan du udvikle din karakter. Din karakter vil have en rygsæk og personlige ejendele trofæ. Disse ting, du kan sælge, bytte byttehandel med en anden spiller, eller - hvis tingene trofæ - at miste dem i dødstidspunktet. Og hvis din rygsæk er overbelastet, en del af tingene har at slippe af med.

Våben har flere klasser, der er afhængige af den taktiske formål med en bestemt type våben. Når du begynder at spille spillet online UFO Online, vil du blive forsynet med en grundlæggende våben - pistol, og med det niveau af den karakter, får du adgang til andre typer af våben, såsom:

- Assault rifler,

- Maskingeværer,

- Våben til kamp i åbne rum.

Hvert våben har sine egne unikke egenskaber, der bør overvejes, før du spiller UFO Online.

Battles i spillet udføres trin for trin. For at få succes i UFO Online play fordel bruge tid afsat til at planlægge sin næste skridt i kampen. Så alle de tegn mister deres handlinger. Kampen fortsætter, så længe dit hold ikke vinder, eller indtil din fighter ikke vil blive dræbt af fjenden. Hvis dit hold vinder, kan du samle alle de trofæer, som forblev efter de besejrede fjender. Hvis du ønsker at angribe en anden spiller, kontrollere, om at give sektoren mulighed for at angribe. Men pas på - hvis det øjeblik kampen pludselig afbryde din internetforbindelse, vil din karakter forblive i kamp og andre tegn kan påføre skader op til et mord. Alle battle steder i spillet er unikke, opdelt i celler og har deres egen landskabet.

Online spil UFO Online giver spillerne mulighed for at handle, besøge butikker, der sælger deres ejendele til andre. Desuden er kun mulige mellem rigtige mennesker, bliver kontrakter ikke automatisk genereret handelsforbindelser.

UFO Online Registrering åbner foran dig en mulighed for at bevise sig selv som store krigere, frygtløs, strålende strateg og taktiker og nå toppen i dette spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags