Alternative navne: Unit, UNIT

Online spil U. T. - Er en spændende gratis MMORPG spil skabt i stil med post-nukleare verden. T. online tilbyder dig at dykke ned i en verden af ​​overlevende efter en atomkrig, og til at vælge, hvilken side til at spille - om at være forsvarer af civilbefolkningen eller bandit, hvordan man kan tjene og bruge som fortjent. For at gøre spillet mere interessant, udviklerne brugt en unik FLASH-motor, som gør processen med indsatser betalt til kvaliteten af ​​klientens spil. Gæsterne kan nyde en stor og veldesignet kort med unikke genstande. I kortet er der ingen sømme og overgange mellem steder.

Deltag i spillet U. T. downloade speciel klient antager, at optimerer Internet trafik forbrug. Yderligere U. T. Online tilmelding er typisk for alle spil - introduktion brugernavn og adgangskode, samt e-mails.

U. T. online spil på en positiv måde adskiller sig fra lignende spil af humor og tilstedeværelse af specifikt ordforråd. Quest linje indebærer lineær udvikling af plottet med en masse forskellige endelser. Spillerne har et stort udvalg af våben (lette våben, nærkampsvåben, energi våben, tunge våben, granater og miner - mere end 150 titler) og rustninger (hjelm, panser, bukser og sko, som er kombineret i en række forskellige kits og gebyrer niveau af afspilleren.) Spil spillet U. T. online er meget spændende, og alligevel, fordi selv en simpel gåtur i den nærliggende skov og hede tager dig til et møde med en af ​​de skabninger på bestiarium (af 29 forskellige væsener).

Det skal erindres, at konflikterne PvP-system brændstof mellem spillere og klaner, så sidde i hjørnet ikke vil arbejde.

I U. T. Play giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med den interessante element i spillet - in-game computernetværk, der minder om internettet, hvor grave og løse gåder militære terminaler kan tilbringe en masse tid.

Afspil U. T. - Er at blive enten en looter eller raider, samt stifte bekendtskab med veludviklede byområder NPC spilfigurer, såsom apoteker, købmand, Gravedigger og andre. Du ville være glad for at aggressive mobs - hunde og mutanter, men tilstedeværelsen af ​​medicin kan hjælpe med at hele sårene i den "varme" møde. Din karakter er grundlæggende (6 parametre) og derivater. Så du har en kamp (tre bekæmpe klasse - kritoviki, uvorotchiki og tanke) og fredelige færdigheder, skabelse karakter skal vælge prioriterede færdigheder, som vil udvikle hurtigst. For det beløb, vil du tjene præstationsbonus. Udover skader, vil din karakter imødegå virkningerne af alkohol, dope, narkotika og stråling forgiftning.

Spillere kan danne klaner, som har nogle bonusser.

Spil U. T. Online er baseret på historien om videnskabelig Nizhneatomska by og dens beboere, overlevende fra en atomkrig i midten af ​​det 21. århundrede. Folk forsøger at skabe på grundlag af sin nye tilstand af byen, og i dette er de bistås af repræsentanter for de tidligere retshåndhævende myndigheder. Men i nærheden af ​​byen anarki, en masse bander af røvere organisere raids på civile. Trives stofmisbrug, alkoholisme og prostitution.

Register U. T. åbne, før du verden i det tidligere Sovjetunionen, som kun afhænger af dig, hvem du bliver, og hvad rækkevidde. Spil spillet online U. T. denne lejlighed til at grine, ved hjælp af en speciel ordforråd spil eller har mødt dyret hedder "Chingachgook" og kæmpe, handel, og for at overleve i dette barske, men fascinerende verden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags