Universal Monsters Online

Alternative navne: Universal Monsters Online

Universal Monsters Online - dynamisk browser-baseret spil designet i stil med MOBA, hvor kørsel skrækindjagende monstre fra yndlingsfilm spillere anvende deres strategiske evner. Taler som en af ​​de frygtelige tegn, har du mulighed for fuldt ud at realisere deres ambitiøse planer. Du synes at infunderes i et monster, der mest imponeret din smag, og kontrollere sine handlinger. Sammen med det hold du har alle chancer for at stige til stjernestatus, opleve det sjove ved blændende sejre over andre spillere, ødelægger ubegrænset antal scurrying gennem gaderne i en zombie, generøst spare skønheder i nød, kun for at ende op med majestætiske smil, der tager dem fra de varme ord af taknemmelighed. Du kan nu deltage i den lukkede beta test, og snart Universal Monsters Online Spillet vil få en officiel udgivelse. Fælles produkt af alle de berømte selskaber Bigpoint og Universal Billeder prale af smukke 3D-grafik, fremragende mekanik bevægelse, lyd, imponerende special effects og, selvfølgelig, tilgængeligheden af som model gratis - til - spille .

Deltag i spillet Universal Monsters Online vil modtage en invitation til en verden af ​​spændende kampe i realtid. Da spillet er designet til at tiltrække et stort antal brugere, vil systemkrav ikke være for dig chokerende hindring for reinkarnation i "rædsel". Main moderne browser og en internetforbindelse, og du kan Universal Monsters Online lege med selv minimal computer konfiguration. Delight og forenkle processen med at oprette en konto. Universal Monsters Online check - er at fylde områder såsom brugernavn, kodeord, e-mail-adresse, fødselsdato. Et abonnement på nyheder gør og bekræfter overholdelsen af ​​reglerne, du gøre op med det. Vil kun have til at vente på den tilsvarende bogstav, hjerteligt inviterer dig til en fantastisk bolig.

Afspil spil Universal Monsters Online Du kan som sådanne tegn: Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- Varulv, Creature fra Black Lagoon og mange andre. Velkendte rollefag? Selvfølgelig! Efter alt, før de glimtede foran os i de historier, de bedste horror film. Først derefter kan du kun se som begivenhederne udfolde sig, og nu har ret til at lave deres egne justeringer, stor indflydelse på udviklingen af ​​plottet. Besøg en hud prøve og vise andre, at evnen til - ja, er det ikke den mest attraktive besættelse, kan du have det sjovt i din fritid?

Du vil uforbederlig kamp for overlevelse, træfninger med forskellige onde ånder, blodig konkurrence med andre spillere. Det ville være bedre, hvis de kombineres med sine kammerater. Prøv at finde en måde at få venner og skræmmende beboere til at slutte sig til deres indsats. Ellers vil du være et ideelt mål for ødelæggelse og vil ikke vare længe. Følelse af støtte, ikke skræmmende gå ind i arenaen, og forsøge at fange fjendens base. Under slaget, forsøger at ødelægge så meget som muligt kandidater. Efter alt, hvis deres sokkel, resultatet vil blive leveret til at bekæmpe antallet af ofre fra begge sider. Fight "kommando team" er som følger: 5 spillere fra begge hold går mod hinanden, er de døde erstattet af nye spillere, og ved udløbet af den indstillede tid alting falder til ro. Hvis du har været aktiv og i stand til at ødelægge flere krigere end fjenden formået at gøre det - du er en vinder! En online spil Universal Monsters overholder princippet om "vinder-all". Det vil sige, vil du være i stand til ikke kun at vende tilbage til fæstningen skønhed hold, men også til at foretage razziaer i fjendens territorium. Udover påløbne erfaring, fordi pumpe helten går direkte i kamp. Nice og hvad du skal blive belønnet med sølv. Faktisk kan uden spillets valuta ikke. Så go for it! Alt er i dine hænder!

Jo længere du spiller Universal Monsters Online , jo højere dit niveau. Tegn udvikling lover at åbne nye muligheder, og dens evne til gradvist at forbedre. Tilsyneladende vanedannende gameplay mere, og du ikke ønsker at bryde væk fra ham. Bloddryppende beretninger syn vil producere for dig en uforglemmelig oplevelse! Vi håber, at du vil blive en ivrig fan af det smukke spil, og din feedback vil ikke være andet end positivt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags