Ubesungne helte

Alternative navne: Ubesungne helte

Ubesungne helte online - gratis multiplayer rollespil i fantasy stil med unikke grafik.

Ubesungne helte Online spil gør følgende minimum systemkrav til computeren spiller

1. Tilslutning til internettet.

2. JavaScript-kompatibel browser-teknologi Flash.

3. Tilstedeværelsen af ​​den aktuelle version af Flash Player.

4.. Skærmopløsning på 1024 x 768 pixel eller højere.

Spiludviklere anbefaler ikke at spille dette spil i Internet Explorer, Opera.

Tilmeld ubesungne helte i spillet er meget hurtigt - du behøver kun at indtaste din email-adresse og og acceptere brugeraftale. Yderligere vejledning om de ubesungne helte Online registrering vil blive sendt til adressen på den elektroniske postkasse. Tilmeld ubesungne helte er ikke nødvendigt, hvis du har din egen side på sociale netværk som Vkontakte og Facebook - du kan logge ind i spillet ved hjælp af din konto.

Ubesungne helte online spil har unikke grafik, der minder om tegneserier. Det betyder dog ikke udelukke, at verden artanga meget høj kvalitet designet og har en bred vifte af steder - fra byen Free-Port, til huler og dungeons.

Når du begynder at spille spillet online ubesungne helte, kan din karakter tilhører en af ​​fire klasser:

• Warrior

• gejstlig

• Ranger

• tryllekunstner

Dog afhænger kun på dig, hvilke færdigheder du vil udvikle din karakter. Ubesungne helte online spil har en særlig funktion - et sæt kort, som du vil nyde. Det afhænger af dem dit gear, våben, karakter klasse. Hvis du ikke kan lide noget, kan du altid købe eller vinde kampen et nyt kort og begynde at handle helt anderledes.

Kampsystemet er et tur-baseret spil. Du kan bekæmpe både på scenen og udføre forskellige opgaver. Desuden kan de farligste og snedige monstre koordinere deres handlinger, og kan angribe dig hele gruppen. Battlefields er forskellige og har forskellige karakteristika, for eksempel, forhindringer i form af kraft, som giver tegn til energimæssigt input - output. Du kan gå, flyve, hoppe, angreb og bruge deres evner.

Når du spiller spillet online ubesungne helte, så vil du vente på en bred vifte af opgaver, som du vil give

• Circle of Power

• Steel Legion

Disse to organisationer er uvidende magikere og krigere hhv. Du behøver ikke umiddelbart giver jobbet til trofæet, der vil være nogle unikke ting. Først skal du nødt til at tjene en vis anseelse. Hvis du laver en opgave for en kreds af magt, at dit omdømme vil lide Steel Legion og vice versa.

Din karakter vil have specielle briller ære, som vil afhænge af forholdet mellem mennesker i verden. Med titlen karakter, kan du også få flere og skældsord, såsom Great Fair, Zhetvoprinosyaschy eller Bezisvesny, Humble. Fra titlen karakter afhænger såvel som dens muligheder - at slutte sig til klanen, deltage i kamp i arenaen.

Når du er i de ubesungne helte spille, derefter køre ind i det økonomiske system. Først alle de ressourcer i spillet er udtømmende, og spillerne skal genoptage dem. For det andet, de markeder, du vil støde på diverse optioner prissætning, dumping og andre underskud. For det tredje, kan du oprette unikke våben og sælge dem.

Du kan oprette en handelsrute mellem byer i verden, som handel med klaner bruger økonomisk ekspansion og angribe andre byer.

Afspil ubesungne helte spændende, fordi den kun afhænger af dine handlinger og holdning til dine andre tegn, kan du udvikle, men er ikke begrænset til kun én gren af ​​udvikling, samt bare nyde spillet.

System af tegn udvikling i spillet - bezurovnevaya, også i spillet er der ingen konflikt af racer og partier, og kun afhænger af dig, med hvem du kæmper.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags