Urban Rivals

Alternative navne: Urban Rivals

Urban Rivals online - er et gratis online browser spil, som samler spillere fra hele verden. Online spil Urban Rivals hører til den kategori af kortspil, og det er lavet i stil med tegneserier, hvor alle de begivenheder, der udfolder sig i spillet storbyen Clint City, der løbende vedligeholdes fjende klan kampe mellem fraktioner til styring af hele byen. Spil spillet Urban Rivals online kan i enhver browser (er Internet Explorer 6 ikke anbefales! ) Og installere spillet klient - ikke nødvendigt! Tilmeld dig og starte spillet ...

Tilmeld Urban Rivals: Hvis du har en konto på Facebook, kan du logge ind i spillet ved at bruge denne konto i stedet for at registrere på webstedet. Hvis du ikke har det, så tryk på knappen "Registrer og lege" i det vindue, der åbnes, kan du vælge den stil af dine første kamp dæk: Brute force (Lad ikke modstanderen ingen chance), langsom død (trykt modstander af sig selv med sin pose tricks ) Tilsyn (holde situationen under kontrol og handle på forsvar). Dernæst skal du vælge det land, skal du indtaste de relevante felter e-mail, brugernavn, password, og den angivne kode. Hvis du ønsker at modtage nyheder fra Urban Rivals, sætte et kryds "Ja" eller "Nej". Så acceptere aftalen med reglerne for spillet og trykke på knappen "Registrer og spille." På dette, Deltag i spillet Urban Rivals er færdig, er du klar til at spille!

I denne lyse og farverige spil, vil du mødes med de unge, og undermineret uformel med en række aggressive mutanter med de tapre politi og voldelige gangstere, såvel som mange andre lige så farverige figurer ...

I begyndelsen af ​​spillet får du dit første job - Mission, forskellige typer og sværhedsgrader. Til udførelse missioner optjener du point og præmier ...

Start spillet, får du otte kort med bestemte tegn, der tilhører forskellige klaner. Samtidig deltager i kortet kamp kan kun fire kort. Hvert kort har sine egne særlige egenskaber: Styrke og skader (hoved), evner og belønninger (mindre).

I begyndelsen af ​​kampen, vælger hver spiller en efter en fra hans dæk ene kort og kaster det i kamp. Husk på, at en spiller, der vil vælge dit kort til den anden kamp, ​​har den fordel, at det allerede vil se et kort over din modstander og være i stand til at kaste i kamp stærkere kort. For med held at bekæmpe Urban Rivals online spil, skal hver deltager korrekt vælge et hold, der har form som et spil kort-tegn. Urban Rivals online spil giver mulighed for at købe de såkaldte samleobjekter kort-tegn (deres antal omkring 50). Ved hjælp af disse kort, vil det være lettere at vinde kampe, men for at få disse tegn bliver ikke let, så du bliver nødt til at strengen op. I Urban Rivals er involveret mere end 600 forskellige figurer, som har deres egen karakter og færdigheder, som du kan udvikle og tilegne sig nye.

Alle spil tegn er forenet i klaner, som på dette tidspunkt i spillet - 22 (en detaljeret historie af disse klaner kan findes i tegneserier, der er tilgængelige på stedet).

Spil online spil Urban Rivals kan være i flere game modes. For eksempel, såsom: daglige turneringer, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

I den indledende fase, vil du kæmpe med spillere dit niveau (dvs. ikke kompleks). Så, som spillet skrider frem, vil du gradvist flytte til mere vanskelige niveauer (hvor du skal vælge omhyggeligt en taktik til at kæmpe). Ekstreme niveauer vil være tilgængelige at have nået den høje bar i spillet (der er allerede strengere regler).

For at gennemføre kampe i Urban Rivals, får du spille penge (Clintz) og erfaring. Tjente penge kan bruges på køb af nye tegn. I VIP-shop "Boutique", kan du købe elite-card karakterer, men for rigtige penge.

I Urban Rivals spille, kan du intensivere kampevne af deres kort gennem særlige tabletter - Pillz (såsom tablet øger bekæmpe kapacitet af den karakter kort 2 gange). I begyndelsen af ​​kampen, får du 12 Pillz (som du kan distribuere på vilje mellem hans krigere 4) og 12 liv. Det vigtigste mål i kampen - tage så mange liv fra fjenden. Hvem bor der vil være mere, er vinderen!

Afspil Urban Rivals kan være en del af en eksisterende guild eller oprette din egen ...

Generelt spillet er meget sjovt, du kan beskrive hendes lange, er det bedre at spille mindst én gang. Så tjek Urban Rivals venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags