Variabel verden

Alternative navne: Skiftende verden

Variable verden online - multiplayer spil i stil med en futuristisk militær strategi.

Online spil Variabel verden ikke stiller særlige systemkrav til din PC, selv med de tilgængelige mobiltelefoner og smartphones, men problemer kan opstå, når du starter spillet i browseren Opera Mini (webbrowser til mobile enheder).

Deltag i spillet Variable World er ganske simpelt - du er forpligtet til at indtaste det ønskede kaldenavn, adgangskode, e-mail-adresse og vælge dit foretrukne sprog. Variabel verden også tilbyde online-registrering, vil du automatisk registrere på gaming forum med samme kaldenavn, som i spillet.

I spillet skal du udforske det ukendte planet, og for at opnå ressourcer ved hjælp af databaser. Variabel verden online spil har fire ressource

- Metal (producerer robot minearbejder)

- Olie (råolie producerer robot)

- Kvarts (kvarts collector)

- Uran (uranbrydning robot).

Alle robotter vil gøre din robot indsamler. Når du spiller spillet online Variabel World, så vil du have mulighed for at designe robotter til deres behov, og om nødvendigt ændre dem. Derudover vil du selv producere våben og rustninger, beskytte ham, nemlig:

- Kinetic våben (og metal rustning)

- Laser våben (afspejler rustning)

Plasma våben (energi rustning).

Våben og rustning, du har brug for, som andre spillere vil bestræbe sig på at fange din base og vælge dine ressourcer. For at kunne forsvare og angribe, spillet Variable verden online giver dig mulighed for at udvikle deres egen taktik for at gøre alle tre runder af kampen. Denne taktik du kan ringe og gemme til lejlighedsvis at bruge det med succes, og ikke at skabe det ny.

Du vil være i stand til at vælge mellem tre typer af angreb på fjendens baser

- Indfangning

- Beskæftigelse

- Vippe.

Capture giver dig mulighed for at tage alle de overskud fra bunden af ​​besættelsen - kun 40%, mens vippe til formål at flytte fjendens base for et par celler med mulighed for afvisning. Alle trofæer, som du modtager i tilfælde af et vellykket angreb konverteres til penge.

For at udjævne odds i kampene basen kan angribe én hær, hvor den, desuden er der en grænse for vægten af ​​rustning enheder.

Afspil spil Variabel World Online godt at give kø deres databaser, kan du gå offline, mens din database vil arbejde hårdt. Tidligt i spillet vil du blive givet tre baser, og med stigende dit niveau vil stige og evnen til at styre et større antal baser.

For en mere vellykket spil, du bliver nødt til at udvikle værktøjer som

- Enhed økonomi (videnskab, teknologi, marked)

- Block design (blok beregning styrke, designe våben og rustninger)

- Transport blok

- Block geologi.

Med stigende udvikling af hver blok på det niveau, når du spiller i en variabel verden, eller du får en mulighed for at tjene mere, eller en mulighed for at opbygge bedre robotter, eller bevæge sig hurtigt til at producere flere ressourcer, hhv.

På planeter, hvor du vil drive ressource udvinding, er der et stort udvalg af landskaber - floder, bjerge, ørkener, skove, byer, hvor du enten kan få en særlig form af ressourcer eller design blokke til billigere pris.

Du starter spillet i et særligt område for begyndere, hvor du ingen kan tage væk din base. Så snart du føler dig i stand til fuldt ud at spille Variabel World, medlem af Alliancen - foreningen af ​​op til 20 spillere, der støtter hinanden.

Variable verden Register er tilgængelig i de tre servere planeter

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Skiftende verden vil åbne en fjern planet, vil du mestrer brugen af ​​robotter, og udvikle dine egne taktikker kampe.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags