Victory Online Racing

Alternative navne: Victory Online Racing

Spil Victory Online gonki - racing simulator gratis model med realistiske 3 D image. Dette er en klient spil designet i klassisk stil i overensstemmelse med de bedste traditioner. Dette vil tage dig til verden fyldt med dynamik, hvor desperate elskende fart. Du vil være tilgængelig tyuting spændende, forbedre din egen bil, en række kontrolmetoder. Vintage racerbiler og spor, der er så stolt af spillet Victory . Online løb du bare ikke kan ikke lide det! Projektet virkelig skiller sig ud blandt mange lignende på grund af dets unikke egenskaber. Konkurrerende med rigtige spillere, kan du vinde præmier og modtage bonusser. Sæt af arrangementer arrangeret på racerbanen helt have din opmærksomhed og vil ikke blive kede sig i et minut!

Inden vi går videre til gameplayet, skal du Victory . Online løb registrering. Denne proces er således: Indtastet kaldenavn, e-mail-adresse og adgangskode. Efter at det er muligt at downloade klienten. For at undgå eventuelle problemer, skal din computer opfylde følgende systemkrav: Drift smistema Windows XP SP3, Vista, Win7, processor Pentium P4 1,8 GHz, grafikkort - accelerator, DirectX, 256 MB RAM, understøttelse af Shader Model 2, tilstedeværelsen af ​​et lydkort , 1 GB RAM og 500 MB harddisk. Også ikke kan undvære high-speed internet.

Før du begynder at køre på spil stier, lad os gå videre til baggrunden. Således selskabet DriveNet fanger alle vejene i verden, og nu er de eneste transportmidler, i hendes onde plan må være den eneste computer-styrede automatiske kapsel. Men sportsfans modige racer er ikke enige i denne tingenes tilstand og dristigt trodse fræk corporation. De får selskab af mange bilister, og nu løb er afholdt, som det var i hemmelighed, i forskellige hemmelige steder. Udover organiserede mesterskaber rundt omkring i verden, og virksomheder kan ikke klare Race udvalget.

Begyndte at spille Victory . Online løb, du har brug for at skabe design af din bil, og så er det gradvist pumpes. Til at begynde, skal du vælge en af ​​blokkene, der er adskilt af maskinen: front-, middle eller tilbage. Før dit problem er ikke bare nogen bil blænde af de foreslåede elementer, og få en model, der vil passe til din kørestil, og, selvfølgelig, ruterne er betingelser. I øvrigt en af ​​de mest underholdende øjeblikke under oprettelsen af ​​bilen er malet. Efter alt, kan du vælge både farve og mønstre. Mens antallet af komponenter til dekoration ikke er begrænset. Under bestående af korte løb gameplay vil du modtage erfaring og diverse udstyr. Erfaringen primært brug for at forbedre de tekniske karakteristika for maskinerne. Absolut alle biler har sådanne egenskaber som vægt, Koblinger, aerodynamik, bremser, greb, magt. Hvert nyt niveau giver adgang til yderligere komponenter, reservedele og endda spilmodes. Derfor Victory . Online racerspil bliver mere interessant! At være stædig, vil du uden tvivl få en af ​​de første steder i klassementet.

Online Racing forekomme på forskellige ruter. En forladt amerikansk militærbase, der skal være i ørkenen motorvejen Fort Hurtig, hvilket anses for et ideelt sted for high-speed racing. Et andet spor er beliggende i Antarktis i et lukket teknologiske strukturer. Det tredje spor er tabt blandt ruinerne af bosættelser Rock Island. Dette er en forladt forpost ud for kysten af ​​England. Uanset hvilken vej du vælger, vil en chance for at vise kunsten kørsel altid være! Så vis lige hvad du kan gøre!

Victory . Online løb Online formået at interessere et stort antal brugere. Slutte sig til os og dig til den homoseksuelle gaming community, for at nyde det rige liv racerkører! Maj du altid og i al lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags