VirCities

Alternative navne: VirCities

VirCities online - gratis browser-baseret multiplayer-spil, der simulerer livet af borgerne. Du vil blive vist i rollen som en vis karakter af indbyggerne i byen og vil udvikle og beherske et bestemt erhverv, til at deltage direkte i politik og forsøge at gøre alt for at hjemby blomstrede. Du vil finde dig selv omgivet af forskellige mennesker, hvoraf der er læger, forretningsfolk og almindelige arbejdere og politikere. Play VirCities ikke interagere med dem er umuligt. Under gameplay vil være situationer, hvor den ene eller anden måde er nødt til at beskæftige sig med de andre beboere i storbyen. For eksempel, nogle gange har brug for nogen til at hjælpe, siger, nådesløst hovedpine og har desperat brug for at se en læge - der er problemet, og du ikke beslutte alene. Eller har nogen spørgsmål om, så hvorfor ikke spørge efter råd fra en medarbejder? Det er værd at sige, at spillet indebærer VirCities socialt aktive livsstil og blive en eneboer virker ikke. Udover gaming interaktion, spillerne er i stand til at kommunikere med hinanden ved hjælp af chat. Så, som du kan se, ensomhed her og lugter ikke! Deltag os med at finde pålidelige venner, starte dating belastende og bare have det sjovt med spændende spil!

Spil gratis VirCities kan være nogen. Hertil kommer, at projektet er virkelig overkommelig og ikke chokere brugere høje systemkrav. Gameplayet er ganske velegnet til computer med internetforbindelse gennemsnit konfiguration, og, selvfølgelig, tilstedeværelsen af ​​en af ​​de moderne browsere. Bliv den ny beboer vil VirCities registrering. Kontooprettelsesprocessen er som følger: skriv alias, ifølge e-mail-adresse, adgangskode og bekræft gennemtænkt på den følgende linje angiver gulvet, samt den ønskede by, valgte avatar, introduceret kaldenavn inviteret dig afspiller (hvis de findes) og omskrevet koden fra billedet. Endelig skal du bekræfte, at du accepterer brugeraftalen og klik derefter på "Log på byen."

Under registreringen, kan du vælge en af ​​de fem byer. Tilbydes sådanne byer som Moskva, London, New York, Beijing og Tokyo. Viser sig i den valgte by, som en nybegynder, vil du nødt til at leve i et kollegieværelse, som du giver. Og ved starten af ​​posen kan få nogle penge til at overleve den første gang. Du er nødt til at lære og forstå, hvad der er hvad. Det anbefales at starte med simple quests, der er designet specielt til nybegyndere. I øvrigt, job giver op, og det fortæller dig også, hvis noget er uklart.

Mere eller mindre mester, den anden ting du skal gøre - er at finde et job. Nødvendigt for eksistensen af ​​en anden indtægtskilde efter at have tilbragt penge først, vil du finde dig selv i en blindgyde. En karakter, der hele tiden er nødt til at købe nogle ting, mad. Profession kan vælge til din smag. Så har du brug for at udvikle dine evner og vokse på en professionel måde. Hvor mange timer om dagen til at arbejde vil løse sig selv. Men glem ikke, at helten helt sikkert vil bruge mindst et par timers søvn, ellers i kapløbet om rigdom, det bare falder ned af træthed, der ophobes i takt med påløbne løn. Over tid, vil du spare penge nok til at åbne sit eget firma, og vil ikke længere arbejde for en anden. Det skal sige, at brugeren i denne retning får valgfrihed. Ønsker åbner et produktionsanlæg, du ønsker - et laboratorium for forskning, vil - shop for behandling af ressourcer eller produktionsanlæg til alle de ressourcer og så § For at starte en virksomhed, du har brug for en licens og være i stand til at købe det med deres egen opsparing.

Det er klart, at du vil spille VirCities, fokuserer deres opmærksomhed ikke kun på de arbejdende punkter. Så du vil være i stand, hvis du ønsker at besøge en særlig base og deltage i kampene. Det hjælper meget at flygte fra hverdagens bekymringer. Kampsystemet involverer kampe med bots og andre aktører (med deres samtykke). Der er en kamp i den automatiske tilstand. Succes afhænger af de parametre, som er udstyret med enten en helt, samt våben anvendes.

En interessant måde i gaming verden er det politiske system. I spidsen for byen står op. Den er ansvarlig for forvaltningen af ​​de offentlige virksomheder, der ligger i byen, og tilbyder forskellige love, som derefter drøftet på et møde i sådanne alvorlige mennesker som rådgivere. Rådet træffer afgørelse ved en afstemning om, hvorvidt eller ikke at gå glip af en anden lov. Alle byens borgere kan deltage i det politiske liv og påvirke skæbne af byen hver for sig. Efter alt, hver måned en afstemning, hvilket resulterede i foranstaltninger og folkevalgte byrådsmedlemmer. Det skal sige, at der er ingen begrænsninger, og kan køre en borger. Så hvis der er sådan en lyst, kan du flytte i politik.

Spillet har mange forskellige elementer. Gameplayet er virkelig mættede og fascinerende! Og bedre, hvis stedet for at skulle læse om funktionerne i projektet, er du på din egen erfaring vil sætte pris på sin berettigelse. Tro mig, vil du blive glad - ikke ligefrem står skuffelse! Godt humør og held og lykke i alle dine bestræbelser!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags