Virtonomics

Alternative navne: Virtonomica

Virtonomics Online - en unik gratis browser multiplayer online spil-format, hvis gennemførelse har nogen analoger på internettet. I det store og online spil Virtonomics - en storstilet økonomisk simulator. Inden for dette online spil kommunikere og interagere med hinanden millioner af medlemmer fra hele verden.

Deltag i spillet Virtonomics tager ikke lang tid, og er det kun nødvendigt krav for at begynde at spille spillet Virtonomics online. For at registrere, skal du nødt til at beslutte på et virtuelt land, hvor du spiller og indtast din email-adresse. Faktisk, når du kommer til e-mail-meddelelse om, at registreringen Virtonomics er færdig, kan du roligt starte spillet. Ved at vælge et land skal behandles meget omhyggeligt, fordi det vil blive dit virtuelle hjem til gaming verden.

Virtonomics online spil, er det ikke prætentiøs til geografisk placering eller alder og sociale faktorer igrakov og spille det kan være alle, der elsker ikke kun spændende, men det gør spillet flytte Bashers, håb.

I det store og spil-klienten - er stedet rundt som kredser hele gameplay. Det hele indfødte leve og virtuelle verden Virtonomics. Spillet simulerer kvalitativt visse økonomiske processer og operationer, der opstår i hverdagen i de fleste større virksomheder, og nogle gange endda i statsapparatet. Gameplayet er betinget opdelt i flere sektorer: handel, industri, bank-, videnskabs-og aktiemarkedet. Ud over disse industrier, spillet er til rådighed et par andre, hvor du vil finde dig selv begynder at spille Virtonomics.

Virtonomics online spil er konstrueret således, at din kommando er visse faciliteter: butikker, kapitalfondes, selskab eller firma, eller anden måde deltager i forretningsprocesser. Efter eget valg, kan du ansætte arbejdstagere i din virksomhed, bestemme deres løn og sikre, at så vidt det produktivt og effektivt de fungerer, styre leverancer af nødvendige råvarer til din virksomhed er altid at producere et overskud. Til din rådighed er også evnen til at styre eksterne finansielle politik. Du kan personligt bestemme priserne, der er overgået. Virtonomics spille som næsten aldrig trætte har vist sig som en fremragende økonomisk simulator og en god teoretisk og praktisk base for dem, der altid drømt om at gøre din egen virksomhed, men også hæger hans penge til at risikere dem begyndt at studere business management. Tydeligvis tilfreds med muligheden for at sælge virksomheden til andre spillere.

Det bare så skete der i verden af ​​erhvervslivet fra konkurrenterne ikke går nogen steder. Konfrontation på dette område sker metoder til styring af råvaremarkedet, varerne solgt og værdipapirer. Selvfølgelig er udviklerne ikke sparet side og en lang række transaktioner, aftaler og alliancer er et godt redskab til at udvikle din virksomhed sobstvennogoo. Hvad er der egentlig ikke noget at sige, var fokus på de sociale aspekter af spillet ikke lavet forgæves, og det betalte sig.

Playtime i Virtonomics genberegnes hver nat og en normal dag tid til at flyve hele spillet ugen. Derfor hver uge på markederne ændre disse eller andre finansielle indikatorer, priserne hoppe, aktiekurser uvægerligt gå op eller falde ned drastisk, lagre fyldt med nye ressourcer og din virksomhed bringer du fortjente indkomst. To ord, livet koger. Hver gang efter denne ændring, du kan påvirke visse parametre for din virksomhed, som efterfølgende indvirkning på ydelsen, der er opgjort ved udgangen af ​​det næste spil i ugen.

I princippet no-brainer, at penge - det vigtigste valuta og den primære ressource i spillet. De kan bruge på udvikling af eksisterende virksomheder, nye byggeri, produktion forsyninger og meget mere.

Sammenfattende må jeg sige, at spille online spil Virtonomics værd alle, der ser en alternativ kontor slaveri og soul drømme om sin egen sag. Tilmeld dig og give næring til en reel verdensberømt selskab! Den svimlende verden af ​​erhvervslivet og en masse penge venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags