Lord of the Galaxy

Alternative navne: Lord of the Galaxy

Lord of the Galaxy online - multiplayer online strategi spil gratis. Men snag alt denne strategi er ikke enkel, men ikke meget - strategisk. Begynder at spille Lord of the Galaxy online du tildeler automatisk ejer af hele planeten, hvilket vil være mødested for din mægtige imperium, dyrke og udviklet af dig på vej til verdensherredømmet. Deltag i spillet Lord of the Galaxy er meget enkel. Alt, der kræves af dig for at straks begynde at spille online spil Lord of the Galaxy - Indtast kontonavn, adressen på din e-mail-konto og adgangskode. Faktisk er lidt enkle trin til og registrering af The Lord of the Galaxy afsluttet. Umiddelbart fanger øjet lidt afslappet arbejde e-mail service, men fordi det brev, der bekræfter konto aktivering nå det samme. Men ikke mister håbet, er du sikker på deres ventetid.

Online spil The Lord of Galaxy er implementeret, således at hver spiller, der driver sin egen planet, der gør alt for at sikre, at det er hans hjemland er blevet den mest indflydelsesrige og kan være inden galaksen og videre.

I begyndelsen har du i aktier er fem enheder på krystal og metal. Alt dette - de nødvendige ressourcer til at opbygge forskellige miner. Niveau for din minedrift strukturer, du er nødt til at udvikle og løbende overvåge deres kvalitet arbejde, fordi som med forbedring af deres tilstand i dine lagre vokser markant produceres overraskende antal ressourcer. Kontrol med produktion, udviklere bør takke hviler på skuldrene af dine automatiske assistenter, så selvom du er offline, vil dine miner fortsætte med at arbejde og foretage de nødvendige råvarer i din sparegris.

Men du behøver ikke slappe af, fordi lige ved siden af ​​dig er ved at udvikle en massiv mængde af perspektiv og store imperier, og dine naboer fra tid til anden, du ikke stoppe pripodnosit ubehagelige overraskelser i form af røveriske overfald, krige og andre ubehagelige ting. Lord of the Galaxy online spil, hvor du nødt til at holde på klar økse.

Solenergi - er en af ​​de vigtigste base bygninger fra det afhænger af hvor din energi vil blive tilvejebragt opstrøms af minen. Faktisk styring af energi, der leveres gennem en særlig indikator, der viser rødt, hvis nødvendigt at bygge flere flere planter. Hvis den anmodede overstiger elproduktion, så vil du helt sikkert se det på indekset. Kontrol af energi - en vigtig del af spillet, fordi det påvirker, hvor hurtigt og præcist du kan udvikle.

Beskyttelse imperium fra opfange fjendtlige tropper udført gennem et sæt af flåde enheder, for hvilke det er muligt at bygge et skibsværft. At skrive de ønskede kollichestvo rumskibe kan du ikke kun afværge fjenden, men også for at besøge ham med henblik på at drage nytte af sine ressourcer og gøre en lille sabbotazh.

Laboratory, tilgængelige i spillet, i konstruktionen giver os videnskabelig komponent i udviklingen af ​​dit imperium, efter sin konstruktion til din rådighed vil blive undersøgt snesevis af teknologier, der ikke engang vil hjælpe dig både i fredstid og i krigstid.

Beregning af spillet foregår gennem mørkt stof - lignende penge. Med dens hjælp, kan du købe elite krigere, åbne muligheder, du udforske nye teknologier eller taktiske manøvrer. Bonus modtaget af dig eller en opgradering afhænger af udgifter til leje af en eliteenhed - Officer og specialisering. Bare for mørkt stof kan købe forskellige klan bonusser eller sende det til dine venner. Lord of the Galaxy på den måde at spille med venner vil være meget mere interessant end solo.

Over klan komponent udviklere pokorpeli alvorligt nok. Faktisk, som i mange andre spil, kan du organisere din alliance eller blive Heldigvis eksisterende. Proof fremragende undersøgelse af det sociale element i spillet er konstante opdateringer om den del af klan spil, hvor spillerne fra tid til anden erklære krig mod hinanden og hævntogter forum.

Spil Lord of the Galaxy anbefales til alle, der pine ensidighed forskellige spil i fantasy-genren. Hvis du ønsker at prøve dig selv i rollen som den store kejser, som falder ved foden af ​​hele planeten - dette spil er for dig. Tilmeld dig og bevise for enhver, at kun du - det rigtige Lord of the Galaxy.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags