Reign of Fire

Alternative navne: Reign of Fire

Reign of Fire Online - multiplayer online spil gratis, lavet i strategien genre. Gjort, ved den måde, online spil Reign of Fire fantasi og stort det er - et turbaseret strategi, hvor efter en vis tid hver karakter får mulighed for at være som. Det vigtigste mål med spillet - for at skabe og udvikle provinsen en magtfuld stat.

Deltag i spillet Reign of Fire er meget enkel og kræver ikke megen indsats. Alt hvad du behøver for at begynde at spille spillet online Power of Fire - er at indtaste et spil og password. Faktisk vil denne registrering Fire Authority udføres.

Fra starten er i dine hænder i en provins størrelser acres, hvis udvikling afhænger kun af dig. Forøg deres kolonihaver, du kan med hjælp af to metoder: ild og sværd eller ved hjælp af karisma, overtalelse og diplomatiske evner. Reign of Fire online spil, der kræver en virkelig alvorlig koncentration, men hvis du stadig lytte og afhængige af gameplayet, hvis vil opleve den særlige charme af magi, der er gennemsyret af dette spil, så du er garanteret en god tid.

Faktisk vælger stien til brute force med stigende inde i din provins, er du nødt til at forstå den metode, sådan en integreret del af gameplayet, som en erklæring om undtagelsestilstand. Efter at have vundet krigen fjende provinsen passerer helt under din kontrol. Klogt træk med strorony udviklere er evnen til at være i en tilstand af krig med kun to fjender på én gang. Siden meddelelsen du predsotavlyaetsya skjorter fire timer for at forberede sig til kamp. I områder, som du har taget, kan du installere en af ​​flere typer af kontrol: monarki, republik, demokrati, kommunisme, diktatur, tyranni eller teokrati! Reign of Fire spil er kvalitativt forskellig fra andre produkter, som det solgte en masse forskellige bygninger, enheder og andre lækkerier, så nødvendige sofistikerede gamere-gourmeter. Alligevel spiludviklerne gjort nogen lille indsats for udviklingen af ​​din tilstand blev virkelig interessant.

Den vigtigste indikator for kvaliteten af ​​udviklingen af ​​dit land er størrelsen og styrken af ​​din hær. Combat karakterer i spillet, ved den måde, gør en gal massiv mængde: kavaleri, infanteri, katapulter, belejringstårne ​​og endda drager. Spil spillet online Power Fire elsker alle fans af militær taktik og strategi, og bare folk have det sjovt på de forræderiske sejre i brutale blodige kampe.

Captured dit territorium over tid vil udvikle sig, erhverve egne kaserne, kaserner, som vil blive uddannet magikere og infanteri, markeder, som er nøglen til økonomisk udvikling. Tower tryllekunstnere og miner, der producerede store ressourcer minedrift produktionsanlæg er også meget vigtigt for alle, der ønsker hans tilstand udviklet harmonisk.

Hver bygning har sin egen pris, målt i guldmønter og en vis mængde af råmateriale. Behøver ikke at blive diskonteret turbaseret strategi, hvilket betyder, at betydningen af ​​konstruktionen afhænger af antallet af bevægelser, som det vil blive bygget. Men du kan afhjælpe situationen, alt hvad du har brug for - hvordan til at ansætte flere arbejdere, og derefter tid til at bygge dine bygninger markant reduceret.

I et spil som Fire Authority vil være behagelig og interessant for alle dem, der elsker det ukendte, fordi magi - det er, hvad universet live-kampe.

Et af de elementer i spil - specifikke forbrugsvarer, der er nævnt i troldmandsverdenen Magimatami. De åbner spilleren adgang til forskellige bonusser fornøjelig, både militære og industrielle.

Magee - er de vigtigste figurer i spillet. På deres udviklingsniveau og kollichestva afhænger skæbne din intelligens kampagner sabbotazh fjendens hær, og frygtelige ødelæggelse af enorme dragen og ødelægge dine bygninger antagonister.

Fire Power Play ligesom enhver, der som barn altid drømt om magiske eventyr, og hvis du stadig vinke og Uncharted gav du tror på eventyr og at det gode vil vinde - registrere og bevise hvad du er i stand til at blive Lord of Fire!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags