Tribal krig

Alternative navne: Tribal Wars

Tribal Wars: War stammer online - er en browser spil, der tager dig ind i middelalderen. Spil Tribal Wars er mulig, selv på dit kontor computer, da de mindstekrav computer krav for at køre spillet: operativsystemet Windows 98/ME/2000/XP / Syv Processor Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb og 64 videlkarta MB.

Deltag i spillet Tribal Wars: War stammer kræver ikke nogen ekstra program hopper og meget enkel. Deltag Tribal Wars: War stammer beder om et kaldenavn - det specifikke navn på spillet, password og e-mail-adresse. Du kan dog tilmelde dig på nogen af ​​de 18 spil verdener, ved at undersøge funktionerne i Tribal Wars: War stammer online-registrering anbefale erfarne spillere til at deltage i den populære verden kun, hvis du vil til grundigt at undersøge de elementer i spillet. Catch op med naboerne i udviklingen af ​​du stadig ikke lykkes, og den lille landsby, vil ikke tiltrække allerede er under opførelse imperium. Senere kan du spille i en ny verden derude og blive en suveræn hersker. Konto i et af verdener er gyldig i alle andre verdener, men i hver verden du ikke kan have mere end én konto.

Online spil Tribal Wars: Krigen begynder med stammerne, det giver dig en lille landsby, som først skal en eller anden måde smukt kaldes (navnet kan ændres i rådhuset) og udvikle sig. For at gøre dette skal du indtægter

- Produceret på savværket træ,

- Clay Pit giver ler

- Mine - metal.

Jo højere bygningen, jo flere ressourcer, den producerer. Derfor, i de tidlige dage skal du mine ressourcer. Til grådige naboer ikke kunne tage frugten af ​​jeres arbejde, kan ressourcerne være skjult i en cache, som afhænger af hans niveau. Også omkring landsbyen, du kan bygge en uindtagelig mur.

Når tillade spillet Tribal Wars: War stammer online, skal du straks producere tropper. Og så kan du begynde at røve små eller forladte landsbyer, og dermed øge udbuddet af ressourcer og fremskynde dens udvikling. Hvis du kan endnu ikke hverken røve eller forsvare, og din nabo er tydeligt forbereder at gå i krig, kan du prøve at skrive ham en diplomatisk brev. Når du er lidt stærkere, kan du begynde at lede efter ligesindede allierede, med hvem du vil udvikle din stammen til at forsvare og angribe.

Tribal Wars: Tribal Wars online spil giver smuk grafisk overblik over hans landsby, og ejerne af den præmie konto, bortset fra de sædvanlige medier kan modtage mere og mere, for eksempel, den tid, hvor fyldt lageret.

Når du spiller spillet Tribal Wars: War stammer online, så vil du være i stand til at vælge fra 13 typer af enheder, hver enhed har sit eget formål. For eksempel kan en spejder udforske, hvad der sker på naboen, og hvor meget af sine ressourcer, og med hjælp af de adelige kan fange andre landsbyer helt, der forbinder dem til deres ejendele. Alle andre soldater har også deres særlige færdigheder, der skal godt undersøgt, før du begynder at kæmpe.

Spil online spil Tribal Wars: Tribal Wars - er en mulighed for at blive leder af sin stamme, eller bare en ældste, som har ret til at acceptere nye medlemmer ind i stammen, samt at skrive breve til spillere af hans stamme og gennemføre de diplomatiske forbindelser med naboerne . At spille online spil Tribal Wars: War stammer, må vi ikke glemme, at dette er et hold spil, så afhente en stamme at smage ekstremt vigtigt. Hvis du ikke vil tage dig eller en hvilken som helst stamme eller lignende, kan du oprette din stamme. Succesfuld spille Tribal Wars: War stammer kan aktivt engageret i handel - gør handelsaftaler naboer og sat på markedet deres overskydende ressourcer. Denne funktion giver dig også mulighed for at sende assistance ressource til en ven eller at allokere ressourcer til deres landsbyer.

I Tribal Wars: War Tribes spille - en enestående chance for Mr lille landsby til at blive verdens hersker!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags