War of Empires

Alternative navne: War of Empires

War of Empires online - er et gratis online browser spil, som allerede har fået en masse fans. War of Empires Online spil har fantastisk grafik og interessant plot. Dette spil tilbyder dig at opbygge din egen imperium, tilbringe deres civilisation gennem en masse krige for verdensherredømmet! War of Empires online spil til rådighed på enhver browser og kræver ikke installation af spil-klienten.

For at komme ind i spillet kræver registrering War Empires: Vælg på hovedsiden spilserver (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, og snart vil åbne en anden - Vallat), og derefter klikke på knappen "Tilmeld", I det åbnede vindue skrive i din e-mail, og indtast derefter din adgangskode, og tryk på "Play". Før du åbner en ny side, hvor du nødt til at vælge den race af Rom, Kina, Persien og Egypten. Når du har valgt en race, den næste side, du vælger dit eget billede, køn, heltens navn og navnet på byen, og placering på verdenskortet for din by. Klik på "Login til spillet", og det er register i spillet War of Empires slutter.

Hver helten har Skills er særlige evner, der bruges i kamp. Vsego16 Evne og kan opdeles i fire hovedgrupper: Power (det øger angreb hastighed og skader), Ledelse (det øger antallet af tropper), Agility (det har en indvirkning på beskyttelse og liv) og sind (det øger styrke og skader). Alle disse evner kan pumpes ved hjælp af tidens spil niveauer, tøj og diverse eliksirer.

Ting, du får brug for det spil, du kan få for den mission, for sejren i Danmark og medaljer opnået ved Arena. I spillet er der ressourcer såsom Ore og ædelstene, som du kan forbedre dine ting.

Spil War of Empires online spil har tre placeringer: Din by, vildt verden og District. Hvert sted har sine egne karakteristika ...

Spil War of Empires razvinut hjælp eller forbedre den strategiske tænkning, hvilket er nyttigt i det virkelige liv.

Vil du spiller spillet War of Empires Online i din by, hvor du vil udføre en række obligatoriske uddannelse missioner til at hjælpe dig hurtigt være i stand til at forstå alle aspekter af spillet. , Anbefales det under træning for at følge anvisningerne. I fremtiden fuldføre missioner du kan erhverve de nødvendige ressourcer eller nogle bonusser.

Alle quests i spillet er opdelt i grundlæggende, og Daily udvikling. Når du vælger et job, vil du blive vejledt af dens indhold, da hver mission har sin egen beskrivelse, mål, vejledning om gennemførelsen og, selvfølgelig, den belønning!

Spil online spil War of Empires du har vejledt ikke kun af økonomiske indikatorer, men også religion og militær magt, som de også påvirke den videre udvikling.

Spillet har fem tidsaldre, som du kan ændre løbet af spillet. Dette: Wild æra mørke middelalder Feudalisme, Middelalder-og Empire.

Wild æra - æra begynder med dette spil, som du kan bygge dine første bygninger

Shadow æra - i denne tid, kan du bygge et marked, Sanctuary, templer, Skydning, forsvarsstaben, gate og hegn, og selv ansætte bueskytter

Feudalisme - i denne tid, kan du bygge et rådhus, en stabil, retfærdige, og også ansætte ryttere

Middelalderen - i denne tid, kan du bygge en skole helte, Arsenal, leje en ballista og trebuchets (disse er krigsmaskiner)

Empire - i denne tid, kan du bygge en fæstning, samt ansættelse af særlige tropper.

Fremskridt i hver ny æra er sværere end den foregående.

Afspil War of Empires er muligt ved hjælp auktion, som giver dig mulighed for at købe og sælge en række af artefakter, færdigheder og alle andre spillere.

I War of Empires kan spille, kæmpe i PvP-kampe med andre spillere. Her er et par muligheder for kamp: Attack (du kan gøre beslaglæggelse af udenlandske lejre), røveri (du kan gøre tyveri af ressourcer og guld fra andre spillere) og Intercept (her kan du fange heltene fra andre aktører på den internationale kort). Ud over disse PvP-kampe, kan du stadig kæmper med monstrene.

Spillet har mere Chat, Mail, Forum og lotteri. Og det er ikke grænsen. ... Hvis du ønsker at lære mere om spillet War of Empires registrering vil åbne, før du forhænget alle muligheder for dette spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags