Krigere og Mages

Alternative navne: Krigere og Mages

Warriors og Mages Online - browser-baserede online-rollespil, gratis, som tematisk kan henføres til den meget populære i dag fantasy-genren. Online spil Warriors og Mages er shareware, hvilket betyder, at for ikke-game penge kan du købe såkaldte premium konto, som giver visse bonusser. Skaberne af dette spil projektet er stolt af at kalde deres produkt en af ​​de hurtigst voksende gaming community, som konstant opdateres og er fyldt med en bred vifte af bonusser og godbidder til både erfarne og har overlevet kampene spillere og nybegyndere ens, kun for at begynde udviklingen af ​​spillet verden. Netop på grund af dette Warriors og Mages online spil, som har smag af alle, der har besluttet at prøve dig selv i spillets verden er fyldt med en bred vifte af fantastiske mysterier og gåder.

Deltag i spillet Warriors og Mages - processen er ikke tidskrævende. Alt du skal gøre for at begynde at spille spillet Warriors og Mages online - indtaste kontonavn, din e-mail-adresse og adgangskode. Faktisk vil denne registrerings Warriors og Mages blive afsluttet, og du kan begynde at spille spillet online Warriors og Mages. Først, at din e-mail skal komme meddelelse om, at din konto er aktiveret.

Spil Warriors og Mages online gennemført, så dine skuldre hviler kontrol af en individuel spil karakter, forbedring og udvikling af, som vil afhænge af dig. I det store og dit mål i spillet - udvikling af visse færdigheder af din karakter, deltager i turneringer, hårde kampe, og endda en politisk eller diplomatisk arbejde.

Efter hver hård kamp, ​​du bliver nødt til at sætte i orden deres helbred. Det kan gøres, vil være på hospitalet. En reparation af våben eller udstyr nødvendig mest. Kampsystemet i spillet, som er blevet almindeligt i mange lignende spil - trin for trin. Du går først, og derefter din modstander. Kæmp har du mulighed for som normale spillere, og med NPC - monstre. Dybest set, er hver karakter får et personligt evner og egenskaber er allerede velkendt og helt nyt: manna, sundhed, karisma, tro, magi, træthed, magi modstand, og krop koncentration. Af hvad der på det tidspunkt, din karakter niveau direkte afhænger af, hvor fri du vil føle dig i spillet. Erfaringer, som din karakter vil udvikle sig, kan du tjene i kampagner og kampe. Hver stigning niveau bringer dig en vis mængde point piggy udvikling.

Begyndere starter spille på nul og i fem åbnede mulighed for at studere magiske trylleformularer, ti åben adgang til behandling og rekreation i kampen for at pyatnidtsatomu niveau den bliver tilgængelig Arcane blod. Nå tyvende samme niveau er en overgang i uddannelse alle de mysterier af guder.

Det skal bemærkes, at lignende systemer, der allerede har vundet deres tillid og dokumenteret fordel i forhold til mange andre formater i de fleste moderne online spil. Den økonomiske del af spillet samt gennemføres på det rette niveau, hvilket ikke er tilfældet for mange af hendes kolleger Igroprom.

Spil valuta i spillet nødt til at købe forskellige varer, såsom udstyr, våben og andre forsyninger. Forsøgsvis det kan inddeles i tre typer: guld, sølv og kobber. Mønten er en målestok for værdien af ​​visse varer, som du køber i butikken. Faktisk glædeligt glade for, at vinde i hårde kampe som en præmie får du ikke kun en bred vifte af våben og udstyr, men også økonomisk givende. Dens størrelse er bestemt af hvor meget skade du har forvoldt i mængden af ​​din modstander i løbet af en kamp.

Mange har overlevet en lang række online verdener spillere siger, at de begyndte at spille i Warriors og Mages, efter et stykke tid du begynder at vænne sig til og virkelig overbevist om, at et eller andet sted i et parallelt univers der er en magisk verden, omend begrænset uden overvåge, men stadig enorme, mystiske og fascinerende. Og hvis du ikke er fremmede for den ånd af eventyr, men på hjerte, du er stadig den samme uhelbredelig romantiker ridder, så er dette spil noget for dig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags