War Russov

Alternative navne: Wars Rus

Russov War Online - multiplayer strategi browserspil gratis, behager os temmelig usædvanlige omgivelser. Online spil War Russov fortæller os om historien om det gamle Rusland, dets mysterier og dens særlige og unikke kroge. For nylig, med transportørens spillet mere og mere disse spil går, at det skyldes det faktum, at deres popularitet blandt Igrovka SNG-landene er stigende. Det er fordi hver af dem, der spiller disse spil ønsker at tiltræde unikke og autentiske kultur af indfødte historie. Og vi må sige, at dette er det spil, du kan kvalitativt hjælpe.

Deltag i spillet War Russov ganske enkel og ikke tager meget af din tid. Til at begynde at spille spillet War Russov online, skal du indtaste et brugernavn, e-mail-adresse og adgangskode til kontoen. Senere på din mail, vil modtage et brev med oplysning om, at registreringen Wars Russov gennemført, og nu kan du begynde at spille spillet online Russov Krig. Trods det faktum, at selve spillet er en browser, betyder det ikke, at det at have sin egen klient, enkel og let og kan ikke, men glæde.

I begyndelsen af ​​spillet har du ret til at vælge den nation, der vil repræsentere. I det store og valget er ikke rigtig noget, og enorme. Til din rådighed er en mulighed for at slutte sig til rusam eller børn steppe og vind - Nomads. Russ er at sige, er en stor nation i spillet og er stillesiddende. Nomads samme, og kun de involverede, der er båret på styrken af ​​fæstningen i jagten på dem, der stadig alt for godt og rigt liv er at kunne udnytte dem. Flytbart krigere er meget billige at producere og den mest talrige. Dette er en af ​​mange på en gang iøjnefaldende historiske korrespondancer, hvorigennem vi kan roligt sige, at spillet er lavet til at holde. Disse nomader nægtet mulighed for at forsvare sig i fæstninger, og dermed udviklere afbalanceret fordelene ved begge de stridende parter. Russov War online spil, der er sikker på at gøre dig bruge din brød.

I spillet, får vi mulighed for at vælge mellem flere steder: Regel Horde Start Russow eller Wild Field. Jeg må sige, at hvis du er ny til spillet, Wild Field er rigtige for dig. For resten, allerede voldsramte og tid-testet kæmper spillerne valg vil afhænge af din spillestil, og fraktionerne, at de valgte for sig selv.

Behager historisk rigtigheden af ​​militære enheder, der vrimler i spillet på, hvad hver type har visse særegne kun til hendes positive og negative sider. I princippet er de afhængige af de konkrete områder, hvor du tager eller slip kamp.

Første spille War Russov til din rådighed er en lille landsby, at du skal være på vagt for at beskytte mod angreb, og til sidst bygge en kæmpe Grads - de daværende megabyer, utilnærmelig og fortryllende magt.

Dybest set, er spillet Russov War Online konstrueret således, at hvis den taktik af ild og sværd du alien, eller du ønsker at spille det sikkert og være et hundrede procent sikker på sejren, så alt hvad du behøver at gøre - det er bare en bestikkelse fjende officer og så dine chancer for succes stige betydeligt.

I War Russov spille for repræsentanter Ducal russiske bestikkelse af det faktum, at der fra begyndelsen af ​​spillet for at blive et fuldgyldigt carrier s fyrstelige titel. Du vil blive underordnet en vis tilstand af dine bønder, livegne og et par små huse, ligesom i det gamle Rusland.

Spil War Russov online er gratis, men du kan altid få klienten, hvor udviklerne har forbedret grafik komponent af spillet, hvilket giver dig en endnu større fordybelse i verden, fuld af gåder indfødte historie. Det skal bemærkes, at fordelene ved at indsætte end ægte penge, og det kan ikke, men glæde.

Så hvis historien er ikke fremmed for dig, hvis du bløder inde i de store fyrster eller Herrer stepperne og brødre af vinden, ikke slentre og altid spille dette store spil. Nu historien er gået i opfyldelse!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags