Retribution

Alternative navne: Veng

Retribution Online - gratis multiplayer online browser-RPG, skiller sig ud blandt andre gaming produkter transportbånd. Det refererer til lejren browser MMORPG, er i øjeblikket en af ​​de mange numeriske og udvikle den hurtigste. Og tilsyneladende, hvordan man skal håndtere sådan en enorm konkurrence og fast holde et niche-marked? Men online spil Retribution - et lysende eksempel på, hvad der kaldes "arbejde for gamere." Det er ikke i skønhed og underholdning billeder af, hvad der sker på skærmen, og i det vigtigste aspekt - handlefrihed er færdig, når du arrangere alt, så du direkte kan påvirke alt hvad der sker i spillet verden rundt dig.

Deltag i spillet Retribution enkle og ikke tager meget af din tid. Alt du skal - du indtaste dit kontonavn, e-mail-adresse og adgangskode bezpasnosti. Så i din e-mail, vil du modtage en skriftlig meddelelse om, at din konto er bekræftet. Faktisk vil denne registrering være afsluttet Retribution og du kan roligt starte spillet Gere Retribution online.

Den første ting, der fanger øjet i dette spil - det er en enorm vifte af muligheder, der er investeret i hænderne på udviklere gamer. Det gør en masse forskellige funktioner, du kan udføre din karakter online spil Retribution og skiller sig ud blandt andre rollespil, hvor spilleren funktionaliteten er ret begrænset. Universe, hvor begivenhederne i spillet er stor i størrelse og varieret i sit landskab og "fyld". Men det er interessant, at tidligere dekorative elementer såsom bjerge og skove var lige stor baggrund, er det nu fuld spilelementer og de kan bruges, udvinde ressourcer fra dem eller producere forskellige emner. Så du skal ikke haste til at komme rundt om et træ eller en bunke sten, stående på stedet, og bedre materiel op på værktøjer og få en smule af ressourcer, vil de være nyttige for dig.

Ligeledes er det med de økonomiske udfordringer. I skoven kan du altid finde de rigtige urter til en bred vifte af potions og eliksirer, og hvis man pludselig følte sulten - altid medbringe din fiskestang og derefter på enhver nærmeste reservoir, kan du altid fange fisk og masser slugten. Udviklere erkende, at sådan en overflod af lettilgængelig for samspillet mellem objekter meget ofte forvirrer folk og afskrækker nyankomne, men de forsikrer os om, at hvis du bruger et par dage og forstå, hvad der sker, så et stort sæt af funktioner, der vil blive åbnet foran dig, blot hovedet vil spin. Spil spillet online Retribution bliver interessant at folk, der er trætte af stereotyp genre stykker i MMORPG, fordi opgaven for udviklere at komme væk fra klicheen var en prioritet og votpochemu.

Retribution Online spil i hele hans univers læ fire løb er tilgængelige i spillet som: Orcs, Undead, elvere og mænd. Og her venter vi på den første overraskelse. Vælge en race af orker du vil blive glædeligt overrasket over, at de - positive tegn i historien om spillets verden, og deres evige antagonister-eared alfer - negativ. Og på trods af alt, hvad der sker, betyder det ikke, at de to fraktioner at komme sammen i en militær alliance.
Folk i dette spil er implementeret som den ædle herrer hær tid. I alliance med dem er udøde - døde alfer. I historien i spillet, de - ædle og ubønhørligt orakler, ikke forrådt sin gudinde, selv under dødsstraf. Opmærkninger, plottet i spillet er værdig til en særskilt gennemgang, men en smule mere om det kan findes i en speciel kamp encyklopædi, placeret på webstedet af spillet.

Så i almindelighed, kan vi roligt opsummere, at du spiller Retribution er ikke kun behageligt, men også interessant. Selvfølgelig, det er svært at gøre uden visse ulemper.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags