Tid imperier

Alternative navne: Timeage

Time of Empires Online - en gratis multiplayer online browser-baseret spil, skabt i den genre af en global strategi. Mange bekendt med dette mesterværk af gaming industrien som "Civilization", og så online spil Time of Empires Online er en fjern slægtning til online. Hele historien kredser konstant konfronteret de modstridende byer og stater forenet i klaner, begyndende med den antikke periode, og forlader i sin udvikling i en fjern fremtid.

Dato Tid spil Empires enkel og forståelig for alle, og tage dig en hel del tid. Alt du behøver at gøre - for at indtaste et spil navn for at komme ind i spillet, adgangskoden for sikkerhed indrejse og din e-mail-adresse, som efter et stykke tid får du en meddelelse om, at registratsiyaVremya imperier er overstået.
Time of Empires online spil er ikke prætentiøs til tekniske oplysninger om din computer, fordi for at nyde gameplay, vil du behøver, er en computer, der understøtter muligheden for at få adgang til internettet og installeret det gør.

Begynder at spille spillet online Time Empires, du har handlet som en klog hersker, er i besiddelse af flere byer. Dine ansvarsområder omfatter hele spektret af ledelsesmæssige spørgsmål jeres land: fra opførelsen af ​​forskellige bygninger og forskning, til erklæringen af ​​krig, fred, redde nationen fra forskellige epidemier, såsom pest eller pest. Spillet er tur-baseret, og din karakter har en vis mængde af tiltagene i dag, at han kan bruge. Ved hver bygning, forskning eller noget andet brugt en vis mængde tid.

Selvfølgelig vælger den aggressive udviklingsvej, kan du straks gå i krig med nogen nabostammen temmelig svag, men erfarne spillere anbefale begynder at spille spillet online Time Empires før vsegodumat på at styrke magten i deres egne bosættelser.
Dybest set, de fleste af bygningerne bringe dig nogle indtægter i form af visse ressourcer, såsom Academy Akkumuler "viden", ved hjælp af, som du kan udforske nye teknologier. Ligesom i de fleste globale strategier med den kronologiske komponent til stede i spillet division for teknologiske tidsalder. Bare glem ikke at velfærd deres menigheder, for eksempel, er mad brugt på at opretholde det byens borgere og tropper for guld kan erhverve bygninger og adgang til særlige evner. Ligesom i "Civilization", spillet har et generelt niveau af velvære af din jord. Hvis den er lav, frygten for, at dine emner vil emigrere til nabolandet jord.

Fortsætter med at spille i imperiet ved at tilbringe lidt tid på udviklingen af ​​staten, kan sikkert tages for at bringe sagen for det politiske og militære system for dit land. Her kan du anvende en række af tegn, der har en bestemt mission og unikt for hver epoke.

Gameplayet er meget dynamisk og i første omgang kontrollere alle de omkringliggende arealer og sin egen tilstand kan virke ganske skræmmende virksomhed. Men over tid denne uro bliver meget nemt at vænne sig til, og så vil vi ikke undslippe din opmærksomhed, nej, lad selv den mindste ændring.

Det bør være forsigtig, når kontrol af deres jord, fordi hvis for eksempel er garnisonsby fyldt til bristepunktet, opførelsen af ​​militære enheder i det straks stopper. Behageligt glad på muligheden for at spille diplomatiske forhandlinger. Men der er en funktion: Der kan kun forhandle med de lande, hvor du har din ambassadør, og færdiggørelsen af ​​de fleste af disse aftaler, din ambassadør forsvinder.

Perfekt implementeret i spillet klan-system, så hver spiller for at opleve alle fordelene ved at spille og nyder gameplay sammen med sine kammerater. Men der er, ved første øjekast, en oplagt funktion, men er ikke helt klar til spil af denne genre: at forene de klan Spillere kan kun under forudsætning af, at deres land er i den umiddelbare omegn. Det betyder, at hvis du beslutter at ændre klan, bliver du nødt til at flytte til et andet sted for ikke at gøre mig problemer med naboer.

Game Time Empires spil, hvor du vil være ikke kun sjovt, men også interessant, forventer nye figurer, og hvis du er en af ​​dem - skal du registrere dig og bevise at du er værdig til at blive en rigtig helt, i stand til at gentage skæbne Alexander den Store.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags