War2 Glory

Alternative navne: War2 Glory

Spil War2 Glory - gratis browser baseret strategi kamp i realtid. At blive en part i den virtuelle verdenskrig vil du hele tiden kæmpe med deres fjender, lære at samle kræfterne og udvikle taktik til at forsøge at udvide sine tropper. Verden War 2 Glory online - er et sted, hvor slag udkæmpes overalt på land og til vands og i luften. Så at kollisioner ikke kan undgås. Jo mere, at konkurrenterne vil være rigtige spillere, og deres projekt en masse, fordi spillet allerede er blevet meget populært. Face off med virkelige mennesker langt mere behageligt end at forsøge at snyde den kunstige intelligens. Sådanne kampe giver dig mulighed for at legemliggøre den mest sofistikerede, fed strategi. Være klogt kommandør - og du vil lykkes!

Play spil War 2 Glory muligt med selv minimal computer konfiguration. Systemkravene online dette produkt er meget beskedne. Hvis pc'en er tilsluttet til internettet War 2 Glory registrering vil tage dig til en betagende verden, hvor de mest spændende begivenheder følger hinanden. Opret en konto simpelthen. Du skal indtaste et brugernavn, password, e-mail-adresse og sikkerhedskoden (med billeder). Anden kontrol i spillet War2 Glory vil have dig til at sætte et kryds i bekræftelse af accept af Bruger-aftalen. Hurtigt udfylde de nødvendige felter, kan du påtage sig rollen som kommandør og langsomt begynder at indse deres vidtrækkende planer.

Husk på, at succes i denne krig afhænger af mange faktorer: Staten af ​​tropperne, antallet af soldater i hæren, niveauet for udvikling af byen overdraget til dig, ejerskabet af disse eller andre tekniske hjælpemidler, pålidelighed opnået under efterretningsoplysninger samt alliancen , som blev sammensat. Du vil styre din egen gård og forsøge at rumme alle til mindste detalje. Konstruktion og udvikling af byen - en af ​​de vigtigste komponenter i gameplayet. Så hvad bedre tid til at give tilstrækkelig opførelse af bygninger og andre spørgsmål, der kræver opmærksomhed. Du skal vide, at i denne barske verden, alt er forbundet, og tage for at udføre missioner, optjener du penge og erfaring, som i sidste ende kan bruges til at åbne nye typer bygninger til din by. Der er en mulighed, og forbedre eksisterende bygninger. De vigtigste ting - at vide præcis, hvad du ønsker, og stræber efter perfektion.

Til War 2 Glory play, er du nødt til at træffe et valg mellem to eksisterende partier. Tyskland og anti-Hitler-koalitionen er i uforsonlige fjendskab. Alle kampe, der foregår, finder sted mellem repræsentanter for de to modsatrettede fraktioner. Uanset om det er en reel spiller eller computer soldater kæmper han kan kun klæbende fraktion, hvilket udelukker sig selv. Særlige fordele eller fascistiske oprørere mod dem mennesker ikke. Blot nogle forskelle i teknik og tilladte bygninger. Så spillet BaF2 Glory lover at være interessant, og kæmpe så tæt på de rigtige. Følelsen af, at alt, der sker i nuet, fremmer god grafik. Hun er homoseksuelle enorm mængde poster.

Rart at der begynder at spille War 2 Glory , får du at nyde en enorm mængde udstyr, som er udformet i henhold til tegningerne i disse tider. Autentiske køretøjer og midler for krigsførelse Verdenskrig tilfalder mere end 40 enheder. Hvert våben har sine fordele og ulemper, og deres anvendelse er et afgørende element i din strategi. Så Saml våben omhyggeligt, fordi der i de vigtigste kampe - en klog taktik. Du vil være i stand til at vinde selv de fjender, der er potentielt stærkere end dig. Hvis det lykkes dig at vælge den rigtige adfærd, vil du vinde let i de første linjer af den prioriterede spillere.

Endelig er det værd at sige, at du kan vælge for dig selv spillestil. Du kan kæmpe alene eller deltage i en klan. Som en del af alliancen, vil du føle dig mere sikker, men det er, som de siger, er en personlig sag. Spillet blev skabt for dig at hvile efter hende, så gør som du vil! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags