Warface

Alternative navne: Warface

Og gras Varfeys - er et skydespil fra selskabet Crytek , som , kendt for sin høje kvalitet, multiplayer spil, der er populære i hele verden. Spillerne selv vil være i stand til at vurdere fordele og tilføjelser af nye spil.

Før spille spillet online Warface , kontrollere, at computerens indstillinger og systemkravene af spillet minimum. Udviklere indstille følgende minimum systemkrav til spillet:

- Operativsystem: Windows XP , Vista [ _9_], Seven

- Processor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Hukommelse: 1 Gb (1. 5. Gb for Windows Vista / 7)

- Video: GeForce 8600 GT 256 Mb

- 6 Gb fri plads på harddisken,

- Adgang til internettet via ADSL 56 kbit / sek.

Inden vi går videre direkte til spillet, bør videregives Warface online-registrering . Denne proces tager kun et par minutter, som gøres så praktisk og enkel.

P egistratsiya spil Warface indebærer indtaste følgende data:

- Nick - navn, der vil blive brugt af en spiller i spillet,

Password;

- E-mail-adresse,

- Også nødt til at læse og acceptere brugeraftalen, licensaftalen og reglerne i spillet.

Næste, skal du downloade og installere spillet klienten. Det være sig direkte på spillets hjemmeside, og klikke på "Download" for at starte overførslen. Når filen er indlæst, skal du blot køre den på, og følg vejledningen. På dette registrering Warface ender, og du er klar til en spændende kamp.

Og gras Warface online begynder udseende valg for din karakter. En bred vifte af forskellige muligheder, så du kan skabe en unik karakter. Warface online spil tilbud først gå gennem uddannelse, hvorigennem fortsat vil være lettere at spille. Uddannelse vil indslag spil, vil beskæftige sig med ledelse, derefter for at spille spillet online Warface vil være meget nemmere.

I Warface play er muligt for sådanne klasser ingeniør, Forward, medic og snigskytte. Hver klasse har sine egne fordele og ulemper, så vælg en klasse, styret af personlige præferencer og den valgte strategi. Som et særkende for hver klasse er særligt udstyr - nogle elementer er kun tilgængelige i denne klasse.

Assault - er det vigtigste våben i fighter, der er automatisk. I processen med udvikling det vil være til rådighed for nye modeller af rifler og maskingeværer. Attack luftfartøjer, der anvendes særligt udstyr kasse med ammunition med, som kan genopbygge efter en hård kamp, ​​som spilleren selv og hans allierede.

Medic - tiltrængt tegn på slagmarken, som ved hjælp af sin særlige udstyr (sæt) kan behandles med allierede spillere, samt at fylde dit helbred. Som en primær våben læge bruger anti-luftskyts kanon, hvilket ikke er eksakt, men meget kraftfuldt våben.

Engineer kæmper med et let maskingevær eller pistol. Det kan også genoprette bestandene af rustning, som ofte kan være meget nyttig i de hårde kampe. Desuden kan ingeniøren lægge miner, som aktiveres af et skud, eller når de nærmer fjende.

Sniper er skarpskytte i spillet. Med hjælp fra sin riffel, kan han dræbe fjender på afstand, ofte med det første skud.

Og grata i Warface nødvendigt for at fuldføre missioner er varierede og altid fyldt med yderligere opgaver. For dem, spilleren opnår erfaring og værdifulde bonusser.

Uden tvivl, spillet Warface vil en korrekt vurdering af kvalitetskrav shooter fans og fans af gode spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags