Krigsspil 1942

Alternative navne: Krigsspil 1942

Wargame 1942 online spil - gratis kundeservice strategi implementeres i browseren. Wargame 1942 play - det betyder at føle sig i deres eget skind som vores forfædre havde for at overleve under Anden Verdenskrig. Bliv en kommandør på de landområder, der er tildelt til dig, chef for hæren og gå frygtløst til massakren med fjenden. Må ikke miste håbet at forblive en vinder, selv i de mørkeste øjeblikke. Efter alt, kan den virkelige helten være den eneste, der er klar til at kæmpe til døden. Komfortabel og veldesignet brugerflade gameplay er helt sikkert 1942 fordele Wargame . Selskabet Looki tager sig af at skabe et behageligt spil for brugere i alle aldre. Disse assistenter vil hjælpe system og en god videnbase. Behager og adgang til spillets verden.

Systemkrav er minimale:

 • Internetforbindelse
 • Operativsystem Windows
 • 1 GB RAM
 • Processor Pentium

Hvis du har oprettet en konto i selskabets tidligere projekter Looki omregistrere Wargame 1942 er ikke påkrævet. Dog bør begyndere give de nødvendige oplysninger, udfylde den tilsvarende formular på hjemmesiden af ​​spillet:

  1. Min skærm navn
  2. E-mail
  3. Password
  4. Accepter brugeraftale

Efter registrering i spillet Wargame vedtaget i 1942, har du afleveret grundbeløbet for penge, og den jord, hvor det er vært. Prøv klogt at investere deres penge i udviklingen af ​​den første hær. Over tid vil udvikle jord, der tilhører. Dette vil sætte strømpe diesel og andre typer brændstof. I tilfælde af behov "sorte guld" er omdannet til penge. Mønter er nyttige til at købe det nødvendige udstyr arsenal og andre nyttige ting. Ammunition spil Wargame 1942 foreslår at vælge forskellige pistoler og maskingeværer, håndgranater, veste, nødblus og endda kits. Der er ingen krig uden brug af jern, men også diplomatiske evner, samt tanke-play taktik på vej til at vinde rolle.

Som chef skal finde styrken til at styre mange aspekter. Sofistikeret økonomi, etableret produktion af kampenheder, militær teknologi forskning organisation, balanceret opbygning af de nødvendige objekter - Succesen for fremtidige sejre. Enemy og forsøger at få fat i dig ejet område. Må ikke give ham en chance! Magtfulde hær, luftvåben, flåde og forsvar vil ikke tillade fjenden at nå sine mål. Den fulde du føler, hvor varmt militær begivenhed forsvinder, når immunitet, der Wargame 1942 browser spil gav oklimatizatsii først for gaming verden.

Host militærbase skal bekymre primært om bygningen af ​​generalstaben. Så skal du tænke på andre objekter, der er konventionelt opdelt i disse typer af spil er ikke

 • Resource (Bolig, flerfamiliehuse, Universitet, boreplatform, miner)
 • Militær (Barracks, skydebaner, lossepladsgas, våben fabrikker, Generaldirektoratet for Secret Service)
 • Økonomisk (fabrikker, banker, shopping center)

Resource byggetilladelse

 • Indlæg krig
 • Give den nødvendige uddannelse
 • Uddrag værdifulde ressourcer

Handel

 • Til at justere strømmen af ​​penge
 • Spar penge
 • Gøre det bedste tilbud

Takket være de militære bygninger bliver muligt

 • Fremstilling af våben
 • Protection Organization territorium
 • Træning behændige midler

Kun i tilfælde af en ordentlig prioritering svimlende succeser bliver din stolthed. Skal være en balance mellem udviklingen af ​​den militære kompleks, fremstilling af nødvendige ressourcer og finansielle anliggender.

Spillet verden vil give glæde til alle, uanset hvad du gør. Glad for, at hovedkvarteret er prototypen af ​​dette, så bo i det skaber en følelse af virkeligheden. På væggene hang med kort, rapporter, diagrammer med oplysninger om tidligere kampe. En sådan atmosfære plus søskende skærm, så du hurtigt kan lære om de fordele i forhold til fjenden, er nødt til at træffe de rigtige beslutninger og hurtigt. Må ikke være bange for at foretage hurtige manøvrer. Ordningen med belønninger og incitamenter, dit humør, hvilket igen vil inspirere dig til at erobre nye højder.

Hvis du træt solo forsøger at vinde, slutte sig til alliancen. Således vil finde ligesindede og pålidelige kammerater.

Bør nævne ét spil mere funktioner. Der meteorologiske centre, hvorigennem du kan styre vejret. Så effekten af ​​vejrforholdene på udfaldet af kampe, der er kendt for alle. Sandt at foretage sådanne underlige ting kan være efter at investere diamanter (real) eller spille penge.

Play spil Wargame 1942 - det betyder, bestå prøven for krig, temperere din ånd og føle glæden ved deres egen indflydelse på historien. Tror du, at i tænderne, hvis du har brug for det? Er det ikke værd at nogens gætte, tjek alle på deres egne erfaringer. Lad lykken tilsmiler dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags