Warkeepers

Alternative navne: Warkeepers

Warkeepers online spil - gratis th multiplayer s online Shooter genre MMORPG , er udstyret med originale, spændende historie, uovertruffen grafik, skaber enorme momentum gameplay. Således spillet Warkeepers tillader med fylde springet ind i realistiske verden af ​​kampe, tapperhed og sejr.

Deltag i spillet Warkeepers ikke være svært, da det kun behøver at gå til spil site, start registrerings Warkeepers, derefter åbne feltet for at fylde din afspiller navn, email-adresse og adgangskode. Derefter Warkeepers Online registrering er fuldført, som angivet ved en meddelelse til den e-mail-adresse, som blev angivet. Du er velkommen til at begynde at studere alle de muligheder for gaming plads!

For at spille spillet online Warkeepers brug for følgende systemkrav:

  • Operativsystem: Windows XP / Vista / 7 (anbefalet Windows 7)
  • Hukommelse - 2 GB
  • Grafik - DirectX 11 diskrete, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Begynder at spille spillet online Warkeepers, du straks indse, at hendes historie er overraskende usædvanligt og spændende. Handlingen finder sted i 1944 - Anden Verdenskrig. Det er ligesom ingen andre spil vil glæde historie buffs og kampe fra fortiden for menneskeheden. Tyskland og Japan lider et knusende nederlag på de kræfter i Alliancen, men forskerne Reich utrætteligt arbejder på at skabe en ny, frygtindgydende våben, der skulle vende for krig. Men med denne, de udgør en trussel ikke blot for de fjendtlige styrker, men også for alt liv på Jorden.

Også Warkeepers kan spille i to tilstande: PvE (mod computer bots) eller PvP (mod de samme spillere i live som du er.) Hver tilstand har sine fordele og værdi. For eksempel deltager i PvE kampe og ødelægge fjendens arbejdskraft (og i nogle tilfælde er det ikke så let), kan du tjene erfaring er nødvendig for videre udvikling af din karakter, få nye våben og mange andre nyttige egenskaber af spillet.

PvP kampe - Slaget med de spillere, som også findes online. For at besejre dem kan du få en langt større belønning end med PvE. Plus, er det klart, at interagere med virkelige mennesker og ikke computer intelligens er langt mere interessant og spændende.

Særlig atmosfære i spillet gør de forskellige områder, hvor det er nødvendigt at udføre missionen, eller bare at mødes og afsende fjender, blandt hvilke kan findes skræmmende "chefer". Så du kan komme ind i de forladte laboratorie-eller dystre katakomber, hvor hvert sekund er værd at være opmærksom og klar til lyn-hurtig respons og udseendet af mod.

Som du kan se, spillet Warkeepers - Den perfekte måde at forstå de sidste kampe i de sidste af vores planet, mens ikke at vide, hvordan man kan vende situationen, idet der tages hensyn til flere fantastiske funktioner lavet af udviklere for mere intriger gameplay.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags