WarSide

Alternative navne: Varsayd

WarSide spil - awesome fantastisk aktion MMORPG med den bedste kombination af rollespil, og taktisk shooter. I det store univers koger krig mellem de tre selskaber. Dette er en klient spil, hvor spillerne udfordrer hinanden og forsøger at bevise sin uskyld i de mest fantasifulde holdets kampe. Du skal vælge en side til at kæmpe for, hvad du ønsker, og være i stand til straks at springe ind i kampen. Ingen kedelig ventetid! Alle meget dynamisk og forskelligartet. I WarSide online vil nødt til virkelig aktiv livsstil! Tilbyder en bred vifte af spilmodes, evnen til at skabe en figur, der passer til din stil, fleksibel udvikling, den oprindelige kamp kort, smuk arsenal af våben og en masse andre gode øjeblikke. Deltag i en ivrig opposition, ramte alle hans evne til at vinde!

At spille spillet WarSide klienten skal være installeret. Installationen lykkes, og gameplayet vil ikke svigte, hvis computeren overholder følgende systemkrav:

- OS Windows XP/Vista/7,

- Pentium 4 / Athlon eller højere

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM og 1 GB plads på harddisken.

Til at foretage installation nødvendig WarSide registrering. Ved at oprette en konto, skal du indtaste følgende oplysninger: e-mail, forum, adgangskode (med bekræftelse). Efter at kontrollere i spillet kræver WarSide omskrive ordene ovenfor. Derefter kan du trykke på "Register", hvilket bekræfter samtykke til at modtage nyheder og vedtagelsen af ​​reglerne.

Afspil Du WarSide tegn, hvis udseende vil skabe deres egen. Ikke alene har du vælger dit ansigt, hår, men kan dekorere hero ar eller tatoveringer. Du skal også vælge en af ​​tre krigsførende stater. Lad os se, hvordan de ser ud. Zetta Corporation har formået ikke blot at skabe et monopol på en af ​​de planeter, men til sidst udvidet rækken af ​​dets indflydelse på mange andre planeter. Capital her er byen, men i de besatte områder magt leder Tyler ODS ikke mindre stærk. Prædiker respekteret selskab totalitære kapitalisme. Der er veludviklet lysenergi kemiske og tung industri. Repræsentanter for staten har en tendens til at sprede sig over hele galaksen dens indvirkning på markederne og kilder til råmaterialer. Galactic kommune arbejdere og ingeniører af det frie rum - opstod på satellitter i gaskæmpe Colossus samfund. Ligestilling hersker her. Proletariatet og intellektuelle forsøger at finde kompromiser for at leve i fred og harmoni. Capital her - Tween og leder af kommunen er Radin. Den mest avancerede teknologi - let og tungt fysisk kemikalie. Indbyggerne i staten drømmen om et afbalanceret liv uden problemer og muligheder for at opfylde de presserende behov hos hver enkelt borger. New Empire - aristokratisk land med kapital Eden. Repræsentanter for Empire klar til at støtte på enhver måde deres leder Ilnura at når kraft indtaget tronen af ​​sin far. Situationen forværres af det faktum, at for at kende Galaxy ikke tage det som en lineal. Krænket af dette faktum aristokrater er villige til at gøre alt for at bevise det modsatte. De mener, at deres leder er i stand til at skabe et absolut monarki, som vil blive baseret på et feudalt-markedsrelationer. Udvikling af lette og tunge fysiske energiteknologi, indbyggerne i staten har en tendens til at nå den anden guldalder. Kære spillere, valget er dit! Du har ret til at slutte sig til dem, som du ønsker det.

Tegn, der bliver WarSide play, vil tilhøre en af ​​fire klasser. Du kan være en garder, en lejesoldat, eller ansigtsløse jæger. De adskiller sig fra hinanden, ikke kun i udseende, men også unikke evner. Hver karakter er udstyret med de oprindelige egenskaber og din opgave - at pumpe dem. Fås også til at vælge en specialisering til din smag. Opfyldelse PvE missioner og deltager i PvP kampe, optjener du erfaring. Af den måde, en kamp varer omkring 10 - 15 minutter. Jo mere indsats du øve de mere håndgribelige resultater.

Spil Varsayd anbefaler ikke blot kæmpe med andre spillere, men også lære at bygge relationer. Du skal tilmelde dig et hold, primært fordi udviklingen af ​​plottet skyldes til team kampe. Det er også muligt at etablere handelsmæssige forbindelser. Du kan lave transaktioner ved hjælp af auktion eller mail.

Som spillet spredt model fri-2-play, det er sjovt rådighed for dig helt gratis. Kast dig ud i interessant øvelse i din fritid - og du vil glemme, hvad en boring! Vi kan kun ønske dig en behagelig oplevelse og held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags