WARSTORY

Alternative navne: Warstory online Indføre

Company, en udvikler af online computerspil Bigpoint velkendt for alle fans af denne form for underholdning for mange vellykkede og tankevækkende projekter. Derfor er produktionen af ​​nye spil fra denne virksomhed opfattes af spillerne som en væsentlig begivenhed.

Det samme gælder for spil WARSTORY online, hvilket bringer spillerne under Anden Verdenskrig og byder side allierede, amerikanerne eller Sovjetunionen og til at holde afgørende slag i Europa og deres egne øjne se fald nazistiske Berlin. I dette online spil WARSTORY realiseret sædvanligt lyse og farverige, hvilket er grunden til at spille spillet online WARSTORY bliver interessant ikke kun elskere af historiske slag, men alle fans af online gaming team.

Deltag i spillet WARSTORY realiseret sædvanligt enkel og intuitiv, som i alle de andre spil fra BigRoint. Du skal vælge et kaldenavn (det navn, du vil fortsætte med at bruge i spillet), en adgangskode for at logge ind på din konto og give en e-mail-adresse, som vil blive sendt en e-mail bekræftelse af registrering og som vil blive sendt med jævne frisk gaming nyheder.

Tilmeld WARSTORY tage dig kun et par minutter, og hvis vi mener, at for at spille WARSTORY behøver ikke at hente og installere speciel klient (browser-baseret spil helt), så kan du næsten med det samme begynde at spille WARSTORY. I dette tilfælde, hvis du er registreret på det sociale netværk Facebook, vil WARSTORY registrering være for dig ved at trykke på en knap - sådan en behagelig mulighed for at forberede deres spillere online spil udviklere.

Efter registrering, er du nødt til at vælge, hvilken af ​​de nationer, du vil spille. Valget repræsenteret ved den Røde Hær og den allierede hær. Dit formål - at foretage den endelige kamp mod Det Tredje Rige, online spil indeholder mere end 50 WARSTORY absolut virkelige historiske kampe for sejr, hvor det er meget vigtigt at bruge kamptaktikker og strategi og en klar koordinering af bevægelser allierede. Med de kammerater, vil du ikke have nogen problemer - WARSTORY online spil er meget populært, og antallet af folk villige til at spille spillet online WARSTORY titusinder.

Et interessant træk i spillet er brugen af ​​teknologi i tillæg til standard enheder og afdelinger af de såkaldte "helte" - særlige enheder, som har en virkelig unikke evner ikke er tilgængelige for andre enheder, og hvis adfærd på slagmarken kunne have en afgørende indflydelse på udfaldet. Således for alle præstationerne i spillets verden, vil du blive opmuntret af særlige medaljer, og hun fører online spil WARSTORY registreringer af alle blev berømt helte og giver dem med jævne mellemrum en række bonusser, foruden anerkendelse og anseelse blandt andre spillere.

Jobs, som du skal udføre i spillet, gennemtænkt og er forskellige. Passagen af ​​de enkelte arbejdspladser kan være nødvendigt at bruge hele timer, men i løbet af denne tid, kan på grund af den sjove og gameplay neodnoobraznogo interesse i sagen ikke går tabt, men snarere tværtimod.

WARSTORY online spil - et godt eksempel på, hvordan man ikke gøre browser-baserede online-spil. Lyse og smukke grafik, udarbejde job, interessant og detaljeret historie, fleksibelt system af bonusser og resultater og som en konsekvens af alt dette - et stort antal spillere og fans fra hele verden. Prøv det og du finde dig selv i rollen som bekæmpe kommandant under Anden Verdenskrig, hvilket er udmærket i stand til at afgøre udfaldet af det næste vigtige kamp.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags