War Thunder

Alternative navne: War Thunder

The spil War Thunder fuld nedsænkning under Den Store Fædrelandskrig.

The spil War Thunder er baseret på virkelige begivenheder i Anden Verdenskrig, ved hjælp af diverse militært udstyr fra den tid. Den mest udviklede luftfart i spillet, ikke så længe siden, tanks og pansrede køretøjer blev forbundet til projektet, flåden i dag er udviklingsperspektiverne for spillet.

Developers meget alvorligt nærmede den historiske del af projektet, spillet Var Thunder helt genskaber de virkelige begivenheder i militære operationer. Den historiske komponent er ikke det eneste, der er så tæt som muligt på sandheden, udviklerne, når du opretter fly og kampvogne studerede funktionerne i hver model, alle enheder af militært udstyr falder sammen med prototyper udseende og tekniske egenskaber. Fysik selve spillet, så tæt på virkeligheden som muligt, kan tanken blive revet af larver eller ødelagt ved at køre efter en hård hit i pit.

Air simulator, så oprindeligt udtænkt af forfatterne til dette projekt, men spillet gik ud over det simple multiplayer online spil, hvor de vigtigste idé var militær strategi og flyvesimulatorinstruktion. Tilføjelse yderligere teknologi til projektet, udviklerne bragt deres projekt til et nyt globalt plan. Den mest udviklede del af spillet er luftfarten base, i projektet er der næsten fem hundrede forskellige fly, er de opdelt efter producenterne lande:

  • USA;
  • THE USSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In spillet War Thunder, tanke dukkede kun i 2014, er de repræsenteret med modeller fra tre lande, USSR, USA og Tyskland. I slutningen af ​​2015, spillerne forvente en betydelig opgradering af pansrede køretøjer, som forfatterne annoncerede sammenføjning af hæren Storbritannien til projektet.

In for at deltage i projektet skal du downloade spillet War Thunder, så dette er den klient version. Installation på computeren er ikke et stort program, spilleren starter sin rejse i tid online. Begyndere kan vælge at lære arcade-mode, hvor der er en assistent, vil han instruere i snørklede af ledelsen og funktioner i denne model af teknologi. Simulator-tilstand gør det muligt for spilleren at føle sig som en pilot eller tankman, ned til mindste detalje, uden at dreje tændingsnøglen, vil du ikke gå nogen steder og flyve.

Combat handlinger er forskellige, de kan deltage både som et team og selvstændigt:

  • Missions for en eller co-op spillere - her skal du udføre forskellige specialopgaver eller deltage i kampe mod computer fjender;
  • Sessional hold kampe - de er med deltagelse af rigtige spillere.
 

Spiller også