War Thunder

Alternative navne: War Thunder

Spil Krig Thunder fuld nedsænkning under den store patriotiske krig.

Kriget Thunder er baseret på virkelige begivenheder under Anden Verdenskrig, hvor der anvendes forskellige militære redskaber på det tidspunkt. Den mest udviklede luftfart i spillet, ikke så længe siden, var tanke og pansrede køretøjer forbundet med projektet, flåden er i dag udviklingsudsigterne for spillet.

Udviklere nærmede sig meget på den historiske del af projektet, spillet Var Thunder genskaber helt de virkelige begivenheder i militære operationer. Brugeren, der har tilsluttet sig dette projekt, kommer til en anden gang og kan studere anden verdenskrigs historie, selvstændigt, der deltager i begivenhederne på den tid. Den historiske komponent er ikke det eneste, der er så tæt som muligt på sandheden. Udviklerne, når de lavede fly og tanke, studerede funktionerne i hver model, falder alle enheder af militært udstyr sammen med prototypernes udseende og tekniske egenskaber. Spilets fysik, så tæt på virkeligheden som muligt, kan tanken blive revet af larver eller beskadiget ved at køre efter et hårdt slag i hulen.

Air-simulator, som oprindelig blev opfattet af forfatterne af dette projekt, men spillet gik ud over det simple multiplayer-online spil, hvor hovedidéen var militærstrategi og flysimulering. Tilføjelsen af ​​yderligere teknologi til projektet bragte udviklerne deres projekt til et nyt globalt niveau. Den mest udviklede del af spillet er luftfartsbasen, i projektet er der næsten fem hundrede forskellige fly, de er opdelt efter landets producenter:

  • USA;
  • THE USSR;
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

I spillet War Thunder, tanke blev kun vist i 2014, de er repræsenteret af modeller fra tre lande, USSR, USA og Tyskland. I slutningen af ​​2015 forventer spillerne en betydelig opgradering af pansrede køretøjer, som forfatterne meddelte, at den britiske hær var med i projektet.

Thinness Game War Thunder.

For at deltage i projektet skal du downloade spillet War Thunder, så dette er klientversionen. Installation på computeren er ikke et stort program, afspilleren vil starte sin rejse i tide online. For at downloade Var Thunder kræver mindst 1. 5 gigabyte RAM og 3 på harddisken. Efter installation af klienten kræves registrering, og afspilleren modtager de nødvendige basale ressourcer.

Deltag i kampe i fire kamp modes, som er opdelt i tur i kompleksitet. Nybegyndere kan vælge at lære arkade mode, hvor der er en assistent, han vil instruere i de fornemmelser af ledelse og funktioner i denne model af teknologi. Simulator mode giver spilleren mulighed for at føle sig som en pilot eller tankmand, ned til mindste detalje, uden at tænde tændingsnøglen, du vil ikke gå overalt og flyve.

Combat-handlinger er forskellige, de kan deltage både som hold og uafhængigt:

  • Missioner til en eller co-op spillere - her skal du udføre forskellige særlige opgaver eller deltage i kampe mod computerens fjender;
  • Sessionelle holdkampe - de deltager af rigtige spillere. Hvert hold har 16 brugere, de er i krig med hinanden. For sejr er det nødvendigt at udføre opgaver, fange eller ødelægge fjendens flyveplads
  • Racing - konkurrence mellem piloter i passage af sporet med maksimal hastighed;
  • Events er den historiske genskabelse af ægte kampe. I denne slags kampe kan kun den teknik, der var til stede på et givet sted i en rigtig krig, deltage.

Spillet er farverigt, med fremragende grafik og lydindhold, dette projekt kan med rette kaldes den eneste af sin art.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags