Webracing

Alternative navne: Virtual Racing

Webracing online - er en browser online spil, der fordyber dig i den virtuelle verden af ​​racing. Hvis du er en elsker af fart og vinder, hvis du er vant til at være først på vejen og er ikke bange for de farer rundt om hjørnet - så denne verden for dig!

Så for at starte spillet, er du nødt til at gå online Webracing registrering: i vinduet, der åbnes indtaste e-mail (login) og din adgangskode, skal du udfylde de nødvendige oplysninger, og at din registrering Webracing færdig. Du kan starte spillet!

Først skal du nødt til at vælge en almindelig bil: Fiat Punto eller VW Golf. I fremtiden, væddeløb, kan du råd til at købe en trillebør brat at opgradere og mere ...

Lad os nu gå videre til at skabe din karakter i online spil Webracing: Efter registrering vil du nødt til at tænke på et navn, og vælg et tegn vashomu hans avatar. Du bliver nødt til at distribuere 20 gratis skill-points din karakter afhængigt af hvad du ønsker det skal være - et træk racer eller en pro racerbane. Har din chauffør i Webracing online spil, der er fire grundlæggende parametre: Teknisk værdi, vedholdenhed, Pleje og reaktion. Webracing online spil, har fem typer af opgraderinger til din karakter (driver) - en type til hver parameter og en, der cirkulerer, når alle parametre. Købe opgraderinger, kan din chauffør være den bedste pilot i løbene!

Spil spillet online Webracing undtagen din hovedperson (føreren), kan du hyre yderligere to.

Lad os nu se på situationen med din bil: Når du vil have mere eller mindre værdig bil til at deltage i løbet, vil det være muligt at opgradere. På din bil, kan du ikke installere mere end 14 emner! Afhængigt af dine opgraderinger i din bil, forbedre ydeevnen.

Play Webracing være bedre at købe og sælge din bil (du kan have mere end én bil! ), Reparation og tune dem. Alt dette kan gøres i din garage. Vigtigt! I din garage er placeret kun fire biler (ikke medregnet aktiv), men du kan stadig købe den ekstra plads i garagen ...

Spil spillet online Webracing, vil du have mulighed for at oprette eller deltage i eksisterende klubber.

Alle klubber i spillet, divideret med niveau og dygtighed: Begynder, Amatør, Pro og Champion.

Begyndere - Dette er en klub med et niveau 1-3

Amateur - en klub med et niveau 4-6

Pro - Dette er en klub med et niveau 7-9

Champions - en klub med et niveau på 10-12

Øge Ranking og Club vindes af deltagerne i klubben!

I online spil Webracing kan din karakter har et job, kan det være let, medium eller svært. Jo lettere det job, jo mindre chance for, at din karakter vil blive fyret, men den løn, der svarer til et sådant arbejde. Jobmuligheder du har kun 1 gang i 24 timer. Hvert job har sin egen deadline. Efter fristens udløb din karakter får alle pengene. Apropos penge!

I spil Webracing online gaming har sin egen valuta:

WR - denne sølvmønt-game (de kan tjene ved at udføre en simpel opgave eller vinde kapløbet)

GXP - det er et enkelt spil valuta (den valuta, du kan købe eksklusive varer til automatisk indstilling, opgraderinger til chaufføren med forbedrede og flere elementer dynget Syndicate)

Benzin - han bliver nødt til at deltage i løbet (løb 1 "værd" 20% af benzin, 100% akkumuleret i præcis 1 time).

I Webracing play, du kan at skabe og deltage i allerede etablerede Races, desuden kan du handle, ikke kun som en rytter, men som en simpel tilskuer.

Som konklusion vil jeg sige dette, er der stadig sådan en struktur som Syndicate (det står for baserne i mange løb). Med ham og med alle de andre, kan du stifte bekendtskab, skal du registrere dig i spillet Webracing. Held og lykke til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags