Wild Guns

Alternative navne: Hans Wild

Online spil Wild Guns inviterer dig til at gå til et fjernt prærie Mexico, hvor du vil finde en varm kamp for de rige og frugtbare jord. Hvad skal man vælge - en fredspibe eller økse, beslutte nu!

Wild Guns online spil hører til den genre af arkade spil (Action / Arcade), som begrebsmæssigt meget lig de arcade legetøj. Men her er der underholdning, historier, karakterer og ressourcer - kort sagt, alt det, der gør det til et fuldgyldigt computerspil. Desværre at Wild Guns online Russified dog ikke ved sin ofsayte, USA land, du vil være til rådighed for den engelske version - tro mig, her er meget simpelt at forstå.

Med hensyn til systemkravene, her er den mindst mulige - at spille i Wild Guns kulør selv dit kontor computer fra enhver browser.
Deltag i spillet bortset fra, at det engelske sprog er komplicerede formularer til at udfylde, men vi forstår nu i etaper i løbet.

So Wild Guns registrering starter med mulighed «Registrer gratis nu» - før du udfylde felterne: Navn (brugernavn), adgangskode (Password) og e-mail. Derudover skal du vælge den server, hvor du vil spille spillet Wild Guns online. Tre servere her - Death Valley og West Hill Capture rifler. Og tre helte, der vælger her - Cowboys, indianere og mexicanere.

Cowboys den mest talrige klasse, de er forsvarerne (hvad de fleste og stærk) og assistenter i udvinding af ressourcer.

Mexicanere - den mest afbalancerede klasse, stærk i forsvaret og i forsvar.

Indianere - klasse aggressorer, stærke i deres angreb, men i form af beskyttelse temmelig svag.

Når det er valgt en server og en klasse af sin helt, nu er at vedtage de regler og bruger aftale om, hvad der faktisk i Wild Guns online-registrering og ender.


Spil online spil Wild Guns du starter straks, er der ikke sådan proces som tilpasse din figur (på grund af den genre, der er tilgiveligt). Nå, din næste skridt er at søge den landsby, hvor man slår sig. Her blandt prærien, kan du vælge en hvilken som helst landsby og begynder at udvikle sig, for at blive til en velstående og uindtagelig base. Selvfølgelig, for det du har brug for ressourcer. Få dem er ikke svært - de er i de omkringliggende landskaber dig - træ i skoven, jernmine, leret i jorden. Du kan også dyrke korn for at sælge eller bytte for andre ressourcer. Lidt uudviklet kan gå udforske det omkringliggende område på vejen indsamle værdifulde og interessante for dig selv artefakter. Hold øje med de omkringliggende områder, du kan lide det udseende, du hvad andre bosættelser, og du ønsker at udvide deres zone af indflydelse.


Afspil spil Wild Guns online, kan du ikke uden egne tropper at skabe det bliver nødt til at hyre soldater. Leje dem gå til værtshuset og, selvfølgelig, at tage de guldmønter. Apropos penge. Panorering til guld bliver ikke let, er du nødt til at prøve lykken på goldfields. Selv hvis du er heldig med høsten, så kan du tjene penge ved at sælge korn.
Når det lykkedes at samle et hold af lejesoldater i Wild Guns spil er sjovere - konstant fyring, vedvarende modstandere og en masse krudt i skabet.


Wild Guns online spil, hvor du har en stor mulighed for at føle modige cowboy westerns springet ind i atmosfæren og alt forbundet med det. Beskyt dit territorium fra aggressive usurpatorer, udvikle deres egen infrastruktur, at slutte fred med dem omkring dig stammer, eller tværtimod være aktiv og udvide deres bedrifter. I almindelighed, tænde en pibe af fred eller ikke begrave stridsøksen - det er op til dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags