Wildstar

Alternative navne: Wildstar

Wildstar online - gratis multiplayer rollespil klient i en futuristisk indstilling. Spillere vil blive transporteret til en mystisk planet Nexus og udforske dens territorium, tilsløring mange overraskelser. Oprettet af NCsoft projekt har følgende funktioner: tegneserie grafik, dynamiske gaming events, tilstedeværelsen af ​​socialisering, de oprindelige slagsmål, interessant plot, udad enkelhed og tilgængelighed af interfacet. Wildstar gratis transport dig til en fantasiverden, der er ledsaget af et ophold i et svimlende eventyr. Tidligere boede på planeten Nexus eldanov race, et højt niveau af udvikling. Men under nogle mystiske omstændigheder forsvandt hun sporløst, og erstattet af nye indbyggere - Empire fraktion og landflygtige. Begynder at spille spillet Wildstar og du bliver en borger i denne mærkelige og attraktiv på samme tid i verden. Hvorfor er der kun! Og rummelig område venter på din forskning, og en ufattelig mængde af mystiske artefakter og økologiske system med deres gags og meget rigt dyreliv. Du vil elske at tilbringe tid her!

Simple Wildstar registrering vil tage dig på spil steder, og du vil være i stand til at vælge, hvad vej at følge. Vælge et spil klasse, du hermed give fortrinsret til visse erhverv, særlig spillestil. Der er fire klasser til rådighed nick opdagelsesrejsende, soldat, akademiker og kolonist. De er alle unikke og hver er interessant på sin egen måde. I øvrigt, hans beslutning som spillet skrider frem, kan du ændre og forsøge at gå en anden livsform. I øvrigt, repræsentanter for forskellige klasser ofte interagere. Job, der kræver bare en masse løb, så support er meget praktisk nabo.

Under turen, vil du ofte se mobs. De har altid nødt til at kæmpe imod enhver hob du kan udvikle din egen strategi. Men en på én kæmper kampsystemet er ikke begrænset. Du vil være i stand til at deltage i spændende kampe masse PvP, der svarer til de bedste traditioner i de nuværende videospil. I almindelighed, ikke ville være kede!

Jeg vil gerne sige et par ord om faunaen. Arrangeret alt her er ganske ejendommelig. Nå selv at store spiser de små, men det er uklart, hvorfor nogle jagt kun om natten, og en anden for raids Giv en solskinsdag. På de steder i spillet er der mange quest dyr, men det sker ofte, at de bliver bytte for de stærkere dyr. Og så din helt til at gøre det samme søgen zverushku skal først gøre op med det monster, der åd hende. Nå, i det mindste fra en død dyrekroppe sluges går uskadt. Hvis du aktivt ødelægge rovdyr, så efter et stykke tid, de vil være meget mindre, og derfor skade mindskes. Wildstar spil er designet således, at dine handlinger, såvel som andre spillere handlinger påvirker miljøet.

Efter at have begyndt at spille Wildstar forsøge at udvikle din karakter. Lær at bruge og dens fysiske parametre og de teknologier til rådighed på samme tid. Bestanden op mod og starter din jagt efter en af ​​de farligste planeter i universet! Antag, at du er altid heldig at opnå den ønskede!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags