Will of Steel

Alternative navne: Will of Steel

Will of Steel - et computerspil i den genre af real-time strategi. I oversættelse, måske mere velkendt for dig, Will og sind. Spiludviklere har gjort en indsats for at omsætte til virkelighed gaming krig mellem de østeuropæiske lande, og som et stort land som USA (USA). Det viser den amerikanske perspektiv på problemet med terrorisme og dens utranenie. Spillet vil of Steel gerne som udført af virkelige begivenheder, og det er bare ikke mærkbar fuld sammenfald med virkeligheden. Omkostninger, du ser dig selv.

Som for enhver computer spil, kan du surfe på Internet Will of Steel video, læse disse anmeldelser, før du lokke gameplay. Så besøg det websted, hvor du kan spille Will of Steel download. Og fortsæt til brutale kampe.

Spillet er præsenteret med de to stridende parter. Lidt ligesom en god - amerikanere, der er imod terrorisme. Og de dårlige - araberne - er modbydelig, onde krigere.

Spil vilje Steel'll spille to forskellige single-player kampagner: i Afghanistan og Irak. Før du udfører de seksten spil missioner. Men det vigtigste er ødelæggelsen af ​​araberne, der giver anledning til terrorisme og vold i verden.

You - den øverstbefalende bataljon af Marine Corps i USA. Udførelse af opgaver sat i foran dig, dig og hele din team'll har en masse fordele - stigende, nye titler, som følge af anvendelsen af ​​ny taktisk action. Følgelig i din magt, hver gang at få flere og flere muligheder - anmode om data fra satellitten, tilkalde forstærkninger, artilleri forberedelse og styring af luftangreb.

Spil Will and Mind har flere funktioner såsom

• kampenheder og våben

• Den grafiske kvalitet

• Stemmestyring.

Combat enheder og våben - du er givet til ledelsen af ​​mere end hundrede enheder og en række forskellige typer af våben.

Kvalitet grafik - høj kvalitet. Her er en dag og nat, forskellige vejreffekter, omhyggeligt detaljeret grafisk designet model af transport-og andre faciliteter. Præsenteret nøjagtig kort over staten USA, til den mindste detalje.

Voice - hvis du har en mikrofon, kan du styre tropperne.

Faktisk Grafikken i spillet er repræsenteret på et anstændigt niveau, samt lyd i fravær af din stemme instruktioner. Vil og Reason se videoer, du allerede se for dig selv. Inden du begynder spillet processen.

Hurry føle det meste i hele processen med at bekæmpe terrorgrupper. Kun præsenteres her for dig en sådan mulighed.

Glem ikke at dele viden om spillet Will of Steel med venner.

Men spillet ikke fik gode anmeldelser fra gaming kritikere. Måske fordi sådan en smuk intens spil, og det kan gå helt i en aften. Og ikke kun det. Det er nu op til at få din konklusion om spillet vilje og sind.

Har en god stemning og gameplay! Tak for din opmærksomhed.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags