The Witcher 3 Wild Hunt

Alternative navne: The Witcher 3 Wild Hunt

Langt ventede spil The Witcher 3 Wild Hunt.

Den sidste af trilogospilet Witcher 3 Wild Hunt i 2015 blev udgivet for første gang den 19. maj og den 23. oktober blev der opdateret en ny version. Ansvarlig for udviklingen af ​​CD Projekt RED Studio, baseret på romanen af ​​Andrzej Sapkowski "The Witcher". For at nå hele publikum arbejdede virksomheden samtidigt på versioner til One Xbox, PlayStation 4 og muligheden for The Witcher 3 Wild Hunt download til Windows.

Geralt fra Rivia - en sand professionel i jagten på monstre. Han er en heksser, og har et talent for magi, har overnaturlige evner, der burde hjælpe ham med at redde pigen Ciri. Den særprægede kvalitet af tredje del af spillet er den frie bevægelighed for helten på kortet, besøger forskellige områder og evnen til at finde nye opgaver.

Produkt viste sig stort og selvforsynende. Allerede inden den officielle udgivelse modtog han mere end 200 priser fra forskellige publikationer og hjemmesider, flere priser på festivaler og blev den mest forventede af sæsonen. Selv de strengeste kritikere modstå ikke, og sætter de højeste ratings, så spillerne ikke har noget at klage over.

I kamp er alle midler gode.

Millioner af spillere lykkedes at downloade The Witcher 3 Wild Hunt, og følger allerede Geralt på en rejse, hvor han kæmper for monstre og søger efter skat. Han er den eneste spil karakter, men undertiden, i særlige tilfælde, er han erstattet af Ciri med sin evne til at teleportere.

I den nye del af Witcher 3 Wild Hunt for PC er Geralt blevet en endnu mere dygtig fighter. Nu kan han besejre fem fjender på én gang ved hjælp af to sværd og hjælpeposter. Med et stålsværd kæmper han med almindelige dyr og mennesker, og en sølv man holder for monstre.

Arbalety og bomber ekstra udstyr til lange afstande. Med dem vil helten overtage de skabninger, der kan flyve eller svømme under vand. Da han også er en troldmand, forbereder han sig på stoffer for at opnå særlige evner, der forbedrer sine karakteristika fra indsamlede genstande, kropsdele af ødelagte monstre og planter.

På tidspunktet for angrebene vil der blive anvendt præcise strejker, angreb, unddragelse fra fjendtlige angreb. En jæger udholdenhed skala skal overvåges. Hvis det bliver tomt, vil det blive akavet og sårbart.

. Helical Geralt fem magiske tegn:

 • Aard - banker ned

 • Igny - kontrol kraften fire
 • Aksiy - styrer fjendernes sind og kan tvinge dem til at angribe deres egen slags
 • Kwen - shock protection
 • Irden - indstiller fælder til monstre, hvilket reducerer deres egenskaber, når de kontakter

Disse tegn er i stand til at øge, og deres brug er ikke begrænset til brug mod fjenden. Med deres hjælp ødelægger Geralt stenaffald, åbner døre, åbner nye dialoger med tegn.

Søg arbejde ser meget interessant ud. De kan hentes fra tegnene i samtale, fundet på et lig, et skilt, i træer og på andre måder. Opgaver selv ligner quests, når et tegn følger sporet, samler elementer, spørger mod-ins.

Krævede systemkrav.

As for sådan et voluminøst legetøj er kravene til computere ret demokratiske. Det mindste skal du have:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • Nvidia GPU GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Place 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bit Windows 7/8 (8. 1) og 64-bit

Hvem kan ikke vente med at starte eventyr tidligere, kan The Witcher 3 Wild Hunt købe med allerede eksisterende tilsætninger, men ved, at i begyndelsen af ​​2016 er udgivelsen af ​​blod og vin planlagt - blod og vin. Det ser ud til, at skaberne af Witcher 3 Wild Hunt ikke afsluttede der overraskelser for dig, og du kan forvente mange fantastiske nyheder.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags